Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nala007

ryanair - pytanie

Polecane posty

sluchajcie, zrobilam wczoraj rezerwacje on-line, pierszy raz mi drzucilo, za drugim wydawalo sie byc w porzadku, komunikat ze rezerwacja zakonczona. nie dostalaM JEDNAK MAILA Z POTWIERDZENIEM, NO TO IDE Dzis na ich stronesprawdzic status rezerwacji. wpisuje dane i pojawia mi sie taki komunikat: Rezerwacja została ukończona. Numer rezerwacji lotu: SEJ7NQ Status: Anulowane Państwa rezerwacja została anulowana z powodu odrzucenia płatności przez bank. Prosimy dokonać nowej rezerwacji lub skontaktować się z lokalnym biurem rezerwacji. tyle, ze stawka za polaczenie z biurem rezerwacji to niemal 5zl/minuta :O co ja mam teraz robic? moze do banku isc spytac czemu odrzucil? bo to karta mojej mamy, a ona nigdy jej nie uzywala do zadnych zakopow, online ani nigdzie indziej...trzeba ja jakos aktywowac czy cos...?

Gość słusznie
Najpierw skontaktować się z bankiem i wyjaśnić wszystko, bo karta moze być nieaktywna lub nie ma możliwości płacenia nia przez internet.

Gość alicja----
Skonsultuj się z lekarzem lub z farmaceutą.

Gość alicja----
powinnaś codziennie się konsultować

dzwonilam, i pani powiedziala ze to karta debetowa, a taka nie mozna placic w internecie...

Gość słusznie
To zapłać kredytową i będzie po sprawie, chyba że linie przewidują inny rodzaj płatności np. przelew na wskazane konto

Gość kozibonk
naucz sie czytac bo jak sie kupuje bilety na wylot z polski to jest napsiane ,ze nie mozna placic debetowa...... :O