Gość Julkowaa Napisano Październik 29, 2010 Ok wiec chodzi mi oto abyście mi pomogly doradzic , z ktorych podanych szkol mam wybrac jako glowny cel . Mam dylemat pomiedzy Browarnikiem , budowlanka a LO Im.Wyspianskiego , jestem z Tychow i jesli , ktoras z was lub znajomych albo ktos rodziny chodzilo do ktorys z tych szkol to prosilabym o opisanie jak w tej szkole jest jacy sa nauczyciele jacy sa ludzie : ) Pewnie sie zastanawiacie czemu tak szybko ,przeciez jest dopiero koniec pazdziernika ale ja wolee juz teraz nad tym rozmyslac niz szybko pod koniec a potem zalowac decyzji. Moja siostra i moja mama maja podzielone uwagi .Siora powiedziala zebym z browarnikiem dala se siana a w budowlance nic nie guruje jak chamstwo i prostactwo natomiast matka powiedziala zebym jej nie sluchala zebym wybrala taka szkole jaka mi ma sie podobac a nie siostrze i powiedziala ze sie przekonam jeszcze po dniach otwartych xd i na koniec chcialam dodac jeszcze ze myslalam o Technikum Abramowskiego w kato fotografia to moja pasja i chcialabym to dobrze wykorzystac , ta szkola z nieba mi spadla i juz bylam pewna gdzie pojsc , ale gdy sie dowiedzialam zee fizyka w tej szkole ot normalka to se darowalam bo nie przepadam za nia szczerze nienawidze ! hmmm... wiem rozpisalam sie ale mam nadzieje ze udzielicie mi madrych odpowiedzi calym sercem za to bd wam wdzieczna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach