Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Julkowaa

Wybór szkoły !!!!

Polecane posty

Gość Julkowaa

Ok wiec chodzi mi oto abyście mi pomogly doradzic , z ktorych podanych szkol mam wybrac jako glowny cel . Mam dylemat pomiedzy Browarnikiem , budowlanka a LO Im.Wyspianskiego , jestem z Tychow i jesli , ktoras z was lub znajomych albo ktos rodziny chodzilo do ktorys z tych szkol to prosilabym o opisanie jak w tej szkole jest jacy sa nauczyciele jacy sa ludzie : ) Pewnie sie zastanawiacie czemu tak szybko ,przeciez jest dopiero koniec pazdziernika ale ja wolee juz teraz nad tym rozmyslac niz szybko pod koniec a potem zalowac decyzji. Moja siostra i moja mama maja podzielone uwagi .Siora powiedziala zebym z browarnikiem dala se siana a w budowlance nic nie guruje jak chamstwo i prostactwo natomiast matka powiedziala zebym jej nie sluchala zebym wybrala taka szkole jaka mi ma sie podobac a nie siostrze i powiedziala ze sie przekonam jeszcze po dniach otwartych xd i na koniec chcialam dodac jeszcze ze myslalam o Technikum Abramowskiego w kato fotografia to moja pasja i chcialabym to dobrze wykorzystac , ta szkola z nieba mi spadla i juz bylam pewna gdzie pojsc , ale gdy sie dowiedzialam zee fizyka w tej szkole ot normalka to se darowalam bo nie przepadam za nia szczerze nienawidze ! hmmm... wiem rozpisalam sie ale mam nadzieje ze udzielicie mi madrych odpowiedzi calym sercem za to bd wam wdzieczna :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować