Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba umree

babcia chce mnie wykonczyc ;/

Polecane posty

Gość chyba umree

od tygodnia jestem u babci bo w domu mamy remont, oto jak babcia mnie karmi : sniadanie - 2 male kromki chleba i jeden serek topiony, do picia mam do wyboru, mleko siadle lub zielona herbate, obiad - ryz z jajkiem sadzonym do picia to co na sniadanie, kolacja - nic. i tym wlasnie karmi mnie od tygodnia a mam zostac jeszcze tydzien :O umre chyba z glodu, mieszka na takiej wsi ze nawet nie ma w podblizu zadnego sklepu, cud ze wogole internet jest .

Gość zdaniemam
uciekaj!!!! uciekaj przez pole przez las!

Gość chyba umree
dzwonie do mamy ciagle zeby mnie zabrala stad albo przywiozla mi jedzenie a ona tylko ze babcia wie co robi :O nosz kurwa :O tak mi burczy w brzuchu, jak wstaje to mam ciemno przed oczami

Gość dfdfsfsss
a nie mozesz sama sobie cos zrobic do jedzenia? albo jej powiedziec ze jestes głodna? a nie pomyslalas ze moze babcia biedna i wiecej nie ma i nalezałoby sie jej dorzucic do rachunków albo cos pomoc? nie mozesz isc na zakupy i cos kupic? moze babci z renty nie starcza? jejku jak ja nie lubie takiego zachowania. pomysl dziekco trochę!

Gość chyba umree
yy nie nie moge nic zrobic bo nic innego nie ma, babcia pieniadze ma na nic jej nie brakuje ale uwaza ze to jest najlepsze jedzenie a nie jakies konserwanty i nie da sie jej nic powiedziec, nie moge sobie tez sama kupic bo nie ma tu nigdzie sklepu ! jedzenie i inne zeby przywoza jej dzieci z miasta :O

Gość chyba umree
i wiesz nie mam 5 lat, jak by bylo cos z czego moglabym zrobic lepszy obiad juz dawno bym zrobila, a mnie denerwuje jak ktos nie zna sytuacji a zaraz sie wymadrza

Gość ala jamajka
a mówiłaś babce, że jesteś głodna? Zapytałaś, czy chce, Cię zagłodzić? Mów wszystkim dookoła we wsi, że ona Ci jeść nie daje, to ją może ruszy. Powiedziałaś jej cokolwiek? Może ona myśli, że tyle Ci wystarczy. Wiesz, ona już staruszka i pewnie sama je niewiele i wydaje jej się, że takie porcje wystarczą i Tobie. Powiedz jej.

Gość chyba umree
hehe mam 19lat i juz skonczylam szkole, matka mnie do niej wyslala bo mowi ze bedzie jej smutno jak nie przyjade :O mowie jej ze jestem glodna a ona zebym sobie nalozyla wiecej ryzu :O

Rozumiem, ze babcia ma inne podejscie do takich spraw, ale Ciebie nie nie jestem w stanie pojac. Piszesz, ze sklepow w okolicy nie ma, ok. Ale przeciez to nie jest chyba wies odcieta zupelnie od cywilizacji i jakos sie tam dostac mozna (szczegolnie, ze dzieci przywoza babci jedzenie). Moja rada jest taka: albo wsiadaj w autobus i jedz do najblizszego miasta zrobic porzadne zakupy i nie narzekaj, albo popros rodzine, ktora babcie zaopatruje o urozmaicenie listy zakupow :)

Gość chyba umree
dzieci babci czyli moja mama, ciocia i wujek, haha nie ma tu takiego bajeru jak autobus :D mowilam mamie zeby przywiozla jedzenie to mowi ze mam jesc to co daje mi babcia:O

Gość ala jamajka
a co Ty k.. w Chinach mieszkasz, czy kura jakaś jesteś? Zapytaj jej się. Ale się zdenerwowałam zaCiebie :/ Dorastasz i potrzebujesz bardziej zróżnicowanego pokarmu. Ja bym wśród sąsiadów to rozpowiedziała, jakby zaczęli babkę obgadywać, to może by zmądrzała.

Gość gttrt
wierzyć mi sie nie chce daleko do sklepu, sąsiadów? nie masz kilku zł na ziemniaki, jajka????

To powiedz babci, że akurat ser topiony to najgorszy rodzaj sera, jest tłusty i ma mnóstwo konserwantów i innej chemii. A Ty u tej babci non stop siedzisz? Nigdzie nie wychodzisz, ani do szkoły, ani do pracy? Jak babcia na takiej wsi mieszka, to na pewno ma jakieś ziemniaki, marchewki itp w piwnicy. No i te jajka to chyba nie jest tak, że ma tylko 2 w lodówce, a następnego dnia ktoś jej kolejne dwa przywozi?

Gość chyba umree
dobra nie chce mi sie wam tlumaczyc bo wy itak wiecie lepiej :O

Gość szczaffff
to ty wykończ babcie...

Gość chyba umree
a moze to dlatego ze waze 130 kg przy wzroscie 1,55:-O