Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cafe-ona

Jak się zakochać?

Polecane posty

Nie umiem pokochać... Poznaję facetów, ale nie żaden z nich mi się nie podoba, nie dorównuje byłemu (do którego już nie wrócę :( ). Nie chcę też być całe życie sama.. Jak się zakochać?

trzeba skonczyc z wizerunkiem romantycznej cierpietnicy albo zapisac sie do PiS tam sie znajdzie ktos podobny

Gość zdaniemam
daj się ponieść żarowi! względnie - kup feromony :-)

Gość mad girl
ja tam bym nie miała takiego problemu. Mam chłopaka i sie pilnuje. Ale jak byłabym sama to juz wiem w kim bym sie zakochała.Tylu jest facetów, a niektórzy to takie ciacha ajej. Pewnie nadal kochasz byłego, musisz sie jakos z tego wyleczyc

Też nie potrafię się zakochać. Wcale nie mam romantycznej wizji miłości, nie mam żadnej, bo zwyczajnie w miłość nie wierzę.

Aha.. to raczej powinnam dać post: jak się odkochać? A Wy mi odpowiecie, że poznać kogoś nowego...;) I takie błędne koło...

Gość na lachonarium pl

Gość Narzeczona nie ściana
przestawić ją można. :D

Gość mad girl
Czsem na ulicy, w sklepie. Ja zaocznie do szkoły chodze i tam mi sie taki jeden podoba, fajnie jak sie uśmiechnie i wogóle , szkoda ze mam chłopaka:P Raz fajnego w sklepie widziałam wymiana spojrzenia, potem za mna szedł, gdy pora była zagadac to uciekłam bo przeciez jestem zajęta...

tak, tak.. ex jest zawsze boski, ideal, duchowa wiez, pszczolki, cukiereczki, ciasteczka... tylko dlaczego jest EX? opanujcie sie baby

czizas niektóre kobiety zyją takim wspomnieniami o EX latami... bo to lubią :) cierpiętnice to uwielbiają :D

ale byl jakis powod rozstania prawda? skoro nie sa razem to jednak ten eks nie jest taki zayebisty tak, wiem Regres, logika nie jest mocną kobiet stroną :)

Ej! Wypraszam sobie! Nie jestem cierpiętnicą. Chciałabym być szczęśliwa, każdy dąży do szczęścia. Ale to wszystko samo przychodzi, odbiera mi chęci i psuje moje plany na szczęśliwy związek grrrrr.

Ja co prawda spotykam facetów, którzy mi się podobają, niby wszystko jest ok, ale nie potrafię nikogo pokochać.

Nie jestem cierpiętnicą" wspominając ex, rozpamietujac tamte chwile jestes cierpietnica na własne zyczenie :)

Powód rozstania był bardzo istotny. Jednak pomimo, że EX nie był ideałem, to mimo swoich wad (które były nie do przyjęcia) był lepszy od tych których teraz poznaję...To już w ogóle załamka! Co jak nie poznam nikogo lepszego buuu

I wszystko przez tych eksów! Gdyby nie oni, świat byłby piękniejszy. I te ich nowe narzeczone. Witam.

niby wszystko jest ok, ale nie potrafię nikogo pokochać." i na dodatek desperacja zalatuje :)

Suzi - jak Ci się podobają to już połowa sukcesu. Daj im się bliżej poznać... Może będzie jakaś iskierka, która rozpali ogień ;)

A co do desperacji - jak tak dalej pójdzie to za kilka lat pewnie będę taką desperatką i kupię sobie dużo kotów.