Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy kombinezon Coccodrillo 98

Nowy kombinezon Coccodrillo 98

Polecane posty

Gość Mała miijka
Dokładnie Niektórym się wydaje że firmowe to drogie, a wcale tak nie jest. Wiadome rzeczy z nowej kolekcji są drogie, ale można np kupić w promocji, z sezonu wczesniejszego. BR- a ile Twoja córa ma lat?

jest takie powiedzenie: biednego nie stac na tanie rzeczy i ja sie z tym zgadzam ;) oczywiscie sa wyjatki

Gość Mała miijka
Wiie bo czasami jest tak..też jak ktoś to mówi "tanie to drogie" bo taka jest prawda. Kupi się czasami dajmy na to rajstopki dziecku za 8 zł. Super tanie, bawełniane, ale po kilku praniach rajstopki są zszulkowane, naciągnięte, czasmi dziury wyskoczą i znów trzeba kupić nowe. I z reguły nie kupimy tych samych tylko droższe. A gdybyśmy tak pomyśleli i od razu kupili droższe-mamy pewność ze nic się z nimi nie stanie...

Gość Benjamin Roberts 912
Mała miijka Moja córa w grudniu skończy 2 latka :)

Gość zaraz mnie zlinczujecie ale
ja kupuje uzywane buty ale musze widziec ze nie sa zniszczone. osttanio bylam w entliczku i byly kozaki za ..200 zeta ;/ sorrki ale ja nawet sobie nie kupie tak drogich butow.A mi noga nie urosnie po kilku miesiacach.

Gość ło litości jak mozna
kombinezon 80 cm a fason do gondoli,. porażka na maxa ;/ i cena w sklepie 200zł hahahahahahahah

Gość uzywane buty
NIe!!!!!!!!!!!!!

Gość nie wierze w toooo
to kupuj nowe ze 150 zeta jak cie stac, ja nie mam zamiaru. dziwne ze jakos sprzedaja sie uzywane buty na allegro.

Gość uzywane buty
a STAĆ MNIE, zazdrościsz?

Mała miijka, Benjamin Roberts 912 ; widze ze zawiazalo sie kolko wzajemnej adoracji :D Nie ciumkajcie tak bo az sie slabo robi. A co do tego sprzedawania ciuchow po dzieciach to ja to slabo widze i trochemi sie w to nei chce wierzyc. Bo jak ktos ma dzieci to wie ze takie lubia sie zawsze czyms poplamic, umazac :P I jak ja dam za bluze 10zl (bazar) to serce mi nie peka kiedy dzieciak cos na siebie wyleje co jest nie do odprania. Sciemniacie dziewczyny i tyle. :P

Gość Mała miijka
jagoda przecież nikt Ci nie każe nam wierzyć. To twoja sprawa. Robisz się po prostu zazdrosna i tyle... Ja piszę tak jak jest, niewiem co by mi przyszło z tego zeby kłamać. Wejdź na allegro i zobacz ile używanych ciuszków i butów dziecięcych (firmowych) się sprzedaje.

Gość Benjamin Roberts 912
Ja nie narzekam na sprzedaż na allgero , ale wiadomo bluzki z bazaru nie sprzedasz , albo sprzedasz za złotówkę jezeli jest w bardzo dobrym stanie. Jak pisałam wczesniej : kupuję markowe ładne rzeczy które potem mają zbyt. Wiadomo że jezeli coś mi córcia poplami to nie sprzedaje :) Ale 95% ciuszków sie bardzo ładnie dopiera bez używania odplamiaczy itp. Zresztą ona tak bardzo sie nie brudzi . Poza tym nie mam 3 bluzeczek i 3 body , tylko dużo wiecej i dlatego nie uzywam jedenj bluzki non stop , wiec sie nie plami . I nie pisz Jagoda tu o kółkach wzajemnej adoracji , wyobraź sobie ze jest mnóstwo takich mam , które robią w ten sposób że wyprzedają ubranka i kupują nowe .

Gość I tak wiem swoje
Święta prawda.