Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***kasia***

Nieplanowana ciąża . . .

Polecane posty

wiki organizm nie jest maszyna i nie zawsze w nim dziala identycznie. Bardzo stresujesz sie ze mozesz byc w ciazy dlatego odczuwasz "objawy" ktore tak naprawde sama sobie wmawiasz. Psychika moze naprawde zdzialac cuda wiec nie wpatruj sie tak w swoje cialo i postaraj sie zajac czyms aby nie myslec o ciazy. Mialas juz 3 okresy do tego negatywny test wiec na bank ciazy nie ma. Czasem zdaza sie tak ze okres jest bardziej lub mniej obfity. Nie czytaj w necie o objawach ciazowych bo jeszcze bardziej bedziesz sie nakrecac i dorobisz sie slonce ciazy urojonej, a wtedy bez wizyty u specjalisty sie nie obejdzie.

Gość Wiki 111
A tak dokładnie to cztery okresy, pierwszy był planieniem chyba z wielkiego stresu. Ale każdy w terminie. I ten twardy brzuch:-(

Gość corobic1234
widzisz..ja tez zapodbiegałam ciąży i nie jestem pewna czy jestem ponieważ wyniki testów raz są pozytywne raz negatywne..byłam prywatnie u ginekologa ale powiedział ,że badaniem mnie nie da mi 100% odpowiedzi i zalecił pojscie na badanie krwi i jutro sie wybieram..ale nie chce tego dziecka mam 5letnią córke a mój synek który miał poł roku zmarł 3 miesiące temu .Od tej pory nie mam miesiączki....jestem przerazona faktem ze miałambym za niedługo urodzic nastepne nie jestem w stanie....psychicznym...małe dzieci mnie przerażają.... mieszkam w Anglii i zastanawiam sie czy nie usunąc ale to nie tylko moja decyzja...w zalezności od wyniku beta hcg bedę rozmawiać z partnerem...bo to bedzie nasza wspólna decyzja

Gość rene77
kasia? co zrobiłaś i jak się czujesz?

Gość odsprzedambz
witam posiadam zestaw ru plus mizoprostol tabletki oryginalne a co najwazniejsze skuteczne wiecej info pod nr gg 25785465 lub email bz87@wp.pl

Gość ***kasia***
Podjęłam decyzję i usunęłam ciąże farmakologicznie . Fizycznie nie było tak źle , ale gorzej z psychiką . Ja zawsze byłam przeciwko aborcji , potępiałam inne kobiety , które to zrobiły . Nigdy nie przypuszczałam , że mnie też to spotka . Półtora tyg temu usunęłam ciążę . Nikt kto tego nie przeszedł nie wie jak jest z tym ciężko . Mam nadzieję , że z czasem będzie lepiej . Nigdy już nie będę taka jak kiedyś . Nie mogę patrzeć na małe dzieci , nie mogę patrzeć na swojego faceta , nie mogę myśleć o seksie . Bardzo ciężko jest mi z tym żyć . Wiedziałam , że tak będzie . Są w życiu różne sytuacje , które nas - kobiety - do tego zmuszają . Więc nie osądzajcie .

a ja nie umiem zajść i mam ciągłe problemy zdrowotne, które stoją na przeszkodzie szkoda, że nie możesz mi oddać tej ciąży..

Kasiu chcę zrobić to samo skąd jesteś i ile to kosztuje? boję się, że będzie za późno pomóż mi jeśli możesz...

Gość ***kasia***
Paulinko , jestem z Jeleniej Góry , za tabletki zapłaciłam 600 zł . Tabletki miałam od zaufanego lekarza . Mimo , że jest z tego samego miasta wysłał mi je kurierem , żebym nie musiała się fatygować . Jeśli jesteś zainteresowana numerem tel do lekarza napisz mi meila lub nr gg . Zastanów się jednak , proszę . . . Ja już wiem jak to boli . . .

Gość jyhtgrfeds
bueheheeh ale prowokacja jak nic

Gość pinkiepe
Po jakim czasie dowiedziałaś się, że jesteś w ciąży? Było już za późno na antykoncepcje postkoitalną?