Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianka123

Mama trojaczków i córci jest oszustką nie pomagajcie jej

Polecane posty

Gość hehy
to jeszcze znajdż jakieś wypowiedzi z jakiegoś forum o tym dlaczego ona nie podała swoich danych prawdziwych - bo do tego się tez przyznała ale dlaczego to zrobiła to już nie napisała. marne tłumaczenia mamusiu, mogłabyś się chociaż zalogować tchórzu :O

Gość ruszcie głowąą
a wiekszosc pomaranczowych obronnych postow pisze pewnie sama autorka, lub ktos z jej bliskich wtajemniczonych w proceder. nacięłam sie nieraz - nie wiecie nawet, jakie pokrętne i perfidne pomysły maja ludzie, którzy chcą oszukac, naciagnac. nie wierze w pomoc przez neta; net to siedlisko krętaczy i złodziei. pomagac mozna z powodzeniem inaczej, na co dzien. pomijam juz fakt, że od poczatku ta historia byla grubymi nicmi szyta. trojaczki, ta... wiecie, jak to rzadko sie zdarza??

Gość prosze...
ale jakto zle dane podala??? dlaczego tak uwazacie??? bo nie ma konta na nk? :D:D:D czy co????

Gość ruszcie głowąą
ludzie, umiecie czytać ze zrozumieniem??? madzianka napisała: "W tym czasie na pocztę przyszła kobieta która właśnie przedstawiła się tym nazwiskiem twierdząc że na ten niby jej adres ma przyjść jej paczka i chciała ją odebrać osobiście z placówki" dlaczego autorka poszla po paczke, a nie czekala na nia w domu? dlaczego nie dali jej, gdy listonosz odkryl ze nikt tam nie mieszka? prawdpodobnie wyniuchali na poczcie probe przechwycenia i wyłudzenia, ale bali sie ryzykowac powiedzeniem tego wprost cwaniara podaje fikcyjny, albo niezamieszkały dom- pewnie mieszka gdzies we wsi obok, i wie idzie po paczke osobiscie, ewentualnie jesli nie zdazy, jedzie do tego domu, bierze pozostawione awizo i odbiera ja na poczcie nie udalo jej sie teraz- nie wiadomo, czy to byl 1 raz, czy kolejny, ale to wyglada na sprawdzony plan, a moze proba tego planu, która nie wypaliła babka ma paczke, a zachowuje PRYWATNOSC ADRESU w razie odkrycia oszustwa nikt nie wie, gdzie faktycznie mieszka i tyle kapujecie? nie mowie, ze tak musi byc, ale to możliwe...

Gość matko kochana co za nudy!
to ty czytaj ze zrozumieniem :o kobity nie bylo w domu jak przyszla paczka,a ty czekasz na paczke w domu? siedzisz i czatujesz? matko kochana :o a jak poszla na poczte to jej powiedzieli ze paczka odeslana do nadawcy-no przeciez napisala! :o jezuuu cztajcie ze zrozumieniem!

Gość matko kochana co za nudy!
a poza tym zeby odebrac paczke to chyba trzeba sie wylegitymowac co nie??? wiec osoba takowa musi istniec :) a to ze moze podala inny adres-hmm,tez chyba podalabym inny zeby wlasnie nie miec takich problemow jakich naribilyscie tej dziewczynie

Gość bele de jour1
a ja mam do was takie pytanie. Bylam/jestem jedna z osob, ktore zamierzaly jej pomoc. Co jesli ona naprawde jest biedna?? Co jesli pisze prawde?? Co jesli w wyniki tych wszystkich pojebanych topikow, ktore durna magdziarka tu zaklada cos sie stanie?? Wszystkie jedziecie po niej jak po lysej kobyle ale zadna sie nie zastanowi jak to moze wplynac na jej nienarodzone dzieci. Detektywi od siedmiu bolesci. Dziwne, ze jeszcze jakims cudem zadna z was nie ma rodziny w tej wsi i jeszcze nie sprawdzilyscie tego osobiscie:o

Gość serial sensacyjny
Do ruszcie głową Naoglądałaś się filmów i bajki opowiadasz, wieś nie wieś awizo potrzebne, listonosz może zna ale pani w okienku nie koniecznie.

Gość a ja mysle ze
no i skoro sama madzianka napisala ze ta laska byla na poczcie to chyba jednak istnieje :o no i w dodtaku musiala miec dowód zeby odebrac paczke. a adres? no cóż,tak jak juz ktos napisal-ja tez nie podalabym prawdziwego

Gość pocztówka pocztowa
Zeby nie kombinować wystarczyłoby poprosić aby paczki nadawać na poste restante i nie musiałaby podawac prawdziwego adresu, bo paczka czekałaby na poczcie. LUDZIE NIE UMIECIE KOMBINOWAĆ!!!!!!!!!!!

Gość niech sie ta cala mamuska
Glupie niektore z was jak buty :D Jezeli mamuska jest biedaczka i spodziewa sie trojaczkow to w MOPSie czy innym sropsie na pewno by pomoc otrzymala. Nie wierze w to!!!!!!!!!!!!! Jest to kolejny topik osoby probujacej wyludzic rzeczy na kafe. Jest biedna to niech udowodni - niech przesle wam USG, ze bedzie miala trojaczki, niech zeskanuje jakies pismo z MOPSu o pomocy badz odmowie udzielenia tej pomocy. Wtedy ewentualnie mozna pomoc. A wy kretynki na lzawe topiki sie nabieracie. Ja niedlugo zaloze swoj wlasny lzawy topik. Scenariusz tylko musze przemyslec i poczekac aby sie ta wrzawa uspokoila. Ale zaloze jak mily Bog :D:D:D:D:D Zobacze jak kwitnie naiwnosc w narodzie :P:P:P

Gość erwu
?????? hallo jest tu kto?