Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytrhgrthy

szukam prawdziwego ATLASU DO ANATOMII

Polecane posty

Gość tytrhgrthy
nie chodzi mi tudziez o wyrysowanie granic jakas linią :P na wielu rysunkach poprostu są widoczne bedac efektem roznicy kolorów o jeden ton, lub poprostu zaznaczony innym kolorem jeden miesien, a atlas biblioteczny juz widziałam i to w takiej duzej bibliotece, dzieki nie zamierzam tam ponownie po to wracac, bylam rowniez w ksiegarniach hobbystycznych, jest tylko jeden atlas rysunkowy ale jak napisalam wczesniej same rysunki dosc kiczowate

Gość 5433089549568ke
no teraz rozumiem:) ja twam na zdjeciach widze i latwo jest sobie na swoim ciele dopasowac zeby latwiej sie uczyc. moze jest w wercji elektronicznej poszukaj

Gość tytrhgrthy
te od reki są za 80 :P inne są dla mnie narazie nieosiągalne, to są juz grube ksiegi w tomach , z tego za 80 zeta tez mogłabym sie nauczyc ale rysunki są smieszne, ale nie jest zły bo wszystko ma pokazane, chce miec rozeznanie i porownanie

Gość 5433089549568ke
ten co ja mam mozna kupic za 97 zł na allegro wiec bez dramatu chociaz to toerche inne wydanie chyba nowsze bo mam inna okladke

Gość tytrhgrthy
ten z tymi zwłokami taki tani?? moj pierwszy atlas do anatomii ogolnej kosztował 180 zeta pierwsze wydanie to rok 2009 :P

Gość 5433089549568ke
no:P w ksiegarniach 130 zł na alwegro 97 :P

Gość tytrhgrthy
hehe dzieki za info tak w ogole :)

Gość tytrhgrthy
chyba se kupie :D

Gość 5433089549568ke
kuknij na chomikuj:p wiekszosc ksiazke mam z neta wlasnie:p ale altas jednak chcialam do reki bo latwiej usiasc i sobie pokazywac i sie uczyc na kims albo sobie;]