Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_Ania_Aniula

Piosenki na podkład do filmu ze ślubu i wesela.

Polecane posty

Gość Anka_Ania_Aniula

Witam ! Właśnie wybieram piosenki, ktore maja być podkładem na naszym filmie z wesela. Nasz film nie będzie zbyt długi, na pewno potrzebny jest podkład na czołowkę (nasze zdjęcia z okresu narzeczeństwa, a potem film z sesji plenerowej), potem na droge do Kościola, na wyjscie z Kościola i zyczenia, a potem juz chyba tylko na podsumowanie calego filmu. Macie jakies propozycje ? A moze podzielicie sie jakie Wy mieliście piosenki na swoich filmach ?

U nas w czołówce jest "Simply the best", pod ubieranie mamy reamonna "star", a pod zdjecia Trulu,madly, deeply...

Gość hehehehe tylko kto pozniej
oglada te denne filmiki ? aha , zameczacie nimi gosci :classic_cool:

Gość tancz glupia tancz
by lady pank

Gość Anka_Ania_Aniula
Nikogo nie zamierzam zamęczać, a film będzie pamiątka dla nas. Kto będzie chciał, obejrzy, a kto nie to nie. Zresztą nasz film to będzie kompilacja najważniejszych momentow z tego dnia, a nie 3 godzinne filmidło. I jakos nie zastanawia mnie "kto to bedzie ogladal" to ma byc dla nas ;)

Myślę, że do filmu pasuję piosenka "Niebieska piosenka" - Grzegorz Tomczak :) A co do tego "kto to będzie oglądał" to np ja uwielbiam oglądać filmy z wesel :)