Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle dni i tyle godzin

_____b ę d ę __ za_ T o b ą__ t ę s k n i ć____

Polecane posty

Gość beautiful liar
oj Diabollico gdzie takich ideałów szukać, faceci to tylko rozkochać i porzucić potrafią - nic stałego🖐️

Kocurku😍dłuuuga historia...wracam do zywych...zaczynam od zera i nie uwierzysz ile w sobie siły codziennie znajduje...czasem sama siebie zadziwiam ,wciaz niezmiennie obolała i niedowierzająca,ze moze kiedys ktos...:( 😘

Słoneczko,będzie dobrze- uwierz starej ciotce :)) Nie szukaj miłości ona sama Cię znajdzie - w najmniej oczekiwanym przez Ciebie momencie :))

beautiful liar ja dochodze do wniosku,ze chyba najpierw musze sama siebie polubic,zaakceptowac...bo bez tego ani rusz...a kiedy porazka goni porazke trudno widziec siebie w dobrych notach ,jako kogos wartosciowego,ja czesto zrzucam na siebie całe zło swiata,ze to byla moja wina...:O a ideały...nie ma...i w tym tkwi sens...bo co nam po ideale,chyba szybko bysmy mieli dosc...wazne znalezc dopełnienie siebie,kogos kto zagra na naszych strunach nie majac nut,,,tylko czujac,sobą,serduchem...

O! Jakbym ja była facetem, uderzałabym do Ciebie w konkury :))

Kocurku...my to na jakas kawuche i ciacho musimy sie kiedys spiknąć... ;) 😍 chyba nie czekam juz...to taka lekka nadzieja,ze jeszcze kiedys znajde kogos dobrego...nie szukam,wrecz odpycham,kokonem sie oddzieliłam jednoczesnie nie unikajac towarzystwa ale silnie broniac do siebie dostepu...tak lepiej

heheheh Miss Mokrego Podkoszulka to ze mnie zadna :O w zasadzie zal sie zalic :P Nobla wciaz za pazuchą nie noszę :P co najwyzej chusteczki do otarcia łez skubanych (ale tak zeby nikt nie widział) :) Miss to ze mnie tym bardziej juz nie bedzie :P no chyba ze babek po przejsciach z ogromnymi niedoskonałosciami...wiec Kocurku Majne Najdrozszy...ja niewartam grzechu heheheheh ;)😘

No pewnie:)) Kto wie, może któregoś pięknego dnia wybiorę się do Wlkp. ;)) Tak na pewno bezpieczniej :))

Jakem ciotka, mówię,żeś grzechu warta!!! A oko jeszcze u mnie sprawne, więc wiem co widzę. A widzę naprawdę piękną kobietę :))

jednak tamten zwiazek duzo mnie kosztował...jestem inna...mniej odwazna...zabrano mi i całą materialnosc i część mnie,tamtej zwariowanej,pewnej siebie,walczacej dziołchy...teraz czesto wycofuje sie,nie walcze,walkowerem oddaję...i czesto szczypię,znazcy potrafię sie obronic...chyba twarda skórę miec zaczynam :P:P:)

Gość beautiful liar
nie można tak, trzeba wierzyć w miłość:) ja uważam, że przejście przez smutek rozstania jest etam w drodze do wiecznej szczęśliwości z kimś kto już tam na ciebie czeka , choć o tym może jeszcze nie wiecie

is czas powiem,ze kocham...ale to moze byc bardzo długii czas zakochanie,fascynacja,pozadanie...to nie milosc o jakiej marze( choc te cechy tez muszą byc zawarte) chciałąbym dojrzałego uczucia,opartego na zrozumieniu,wsparciu,zaufaniu,bliskosci...poczekam dosc substytutów ;)

O jak miło się zrobiło...Dziękuję 🌻🌻👄 Na pewno nie Ty :D:D:D To ja mam taką tendencję do odstraszania ludzi :D:D:D No cóż, bywa i tak :D:D:D

bo my kobiet w ogóle tesknimy za tym najkochańszym meskim ramieniem...za tym uczuciem,ze zaraz swiat moze sie zawalic,bo obok jest on...ten ON

ja wciaz zle sypiam...najpierw koszmary z eks w roli głownej,pozniej strach jak sobie dam rade sama,teraz niby wychodze na prostą ale całkiem niedawno opuscilo mnie uczucie,zeby zasnac i sie juz nie obudzic...teraz wstaje i ciesze sie z kazdego dnia,choc smutek pozostał

musiałaś wiele wycierpieć, ale powinnaś komuś zaufać, komuś kto nie przekresli ciebie po 3 miesiącach, kto pokocha cie z całym twoim "dobytkiem" (przepraszam za określenie, ale wiesz co mam na myśli):) życzę ci tego z całego serca🌼 tylko patrz uważnie i nie przegap swojej kolejnej szansy :)

trudna jestem w uzytkowaniu ;) śmiałek co pokocha całym sobą poki co sie nie pojawił ;) ućkam do wyrka ,mojego Jaśka i mam nadzieje w miare miłych snów 😘🌻do nastepnego 😘cmok

Gość dlaczegoooooooo
tęsknię 😭 buuuuu