Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mężatka l.28

nie mogę się dogadać z mężem w sprawie

Polecane posty

Gość olej
jestem 5 lat meżeatką i w ogole nie gotuje. Nie ma czasu. Śniadanka? Niech sie w dupe pocałuje!!!!!!! HUUUJek głupi

Gość młoda mężatka l.28
mąż prasuje, myje okna, zmywa naczynia (czyt. wrzuca do zmywarki :P), myje podłogi oraz toaletę. to nie jest tak, że on nic nie robi ale po ślubie chce wszystko robić razem.

Gość olej
ale i tak głupi jest, moj mąż nie ma obiadu, bo ja pracuje, twój powinien doceniać ze położysz mu talerz na stół

Gość ja gotuję osobno dla siebie
A, no to jeszcze :) Czyli w porządku chłop jest :) No to spróbuj to sobie jakoś zorganizować, np. przed jego przyjściem podsmaż tę rybę i kotlety, a jak wróci, to tylko podgrzej. My z moim mężem lubimy wszystko inne - jedzenie, muzykę, sposoby na spędzanie wolnego czasu - wszystko da się zrobić ;)

Gość ja gotuję osobno dla siebie
Albo skoro on chce wszystko robić razem, to razem gotujcie, razem prasujcie, razem myjcie jedną podłogę - będzie weselej, pogadać przy okazji można ;)

Gość do mysliciel
o kurde, wołam swoja starą i jej pokaze pierwszy post, ze mozna a nie tylko rosół rosół i rosół....autorko rozwiode sie dla Ciebie!!!! ;)

Gość młoda mężatka l.28
położę bo ja kończę pracę o 15:30 a o 15:40 jestem w domu :) mąż przyjeżdża o 17:00 więc ja przed jego przyjściem ogarniam mieszkanie i robię obiad. poza tym ja to lubię, naprawdę. babcia nauczyła mnie gotować, dbać o dom i być "zorganizowaną". mam na wszystko czas ale np. telewizji nie oglądam, przed komputerem w domu siedzę bardzo rzadko(a to dużo czasu pochłania). dużo czytam, razem gramy w siatkówkę ze znajomymi, ja chodzę na basen i jogę a on gra w squasha z kolegami. poza tym mam pracę lekką, zawsze w spokoju przeczytam gazetę, przejrzę różne portale więc nie mam potrzeby korzystania z komputera w domu :) może faktycznie przygotuję wszystko wcześniej a potem tylko podgrzeję. a jak usłyszę, że nie lubi takiego to go chyba uduszę :D

Gość asia 33
jak urodzi się dziecko to wcale obiadu nie zobaczy i dobrze

Gość młoda mężatka l.28
narzekać na niego nie mogę, naprawdę :) pomijając te cholerne posiłki. a wspólne wykonywanie obowiązków nie wchodzi w grę, bo "kobiecie nie wypada wynosić śmieci/szorować podłogi na kolanach/myć okien bo to ciężkie, męskie zadania" :D