Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

Ale baba musi być wredną suczą, żeby ją chłop szanował, ja często stosuję. A u nas różnie, ostatnio były jakieś żale nie do końca wyjaśnione i rozstaliśmy się bez pożegnania. Smutne.

Więc zostaje mi ta moja wredność i tolerowanie raz na rok odpałów 15 latka ;) chyba. O kurcze to ładnie musiała wam o coś pójść skoro takie pożeganie a raczej jego brak było :(

Zauważyłam, że dosyć często nam się to zdarza, myślę nad przyczyną i nie wiem. Jakieś kłótnie o nic i pretensje... może to przejściowe.

Może i zazdroszczę, że wyjeżdża i ma wszystko w d***e a ja zostaję sama i mam już tego dosyć czasami.

Wiem:) muszę Ci powiedzieć, że mój mąż nie lubi zmian. Ma jedną wredną i nigdy nie widziałam, żeby do którejś się migdalił. Dziwne, nie? Bo baby do niego to czasami... wysoki brunet, postawny, niebieskie oczy i wesoły bardzo... może się podobać.

Wiesz, nie planuję niczego, bo nie wiem, czy będzie w domu. To zawsze na ostatnią chwilę. A ja najchętniej siadłabym w fotelu przed tv z dużym drinkiem i nigdzie nie wychodziła. Świąt też nie lubię, za duże zamieszanie i dla mnie to głupota to jedzenie i picie, jedzenie i picie...

Ja lubię święta ze względu na atmosferę a nie obżarstwo choć może dlatego tak je lubię bo jeżdże na gotowe a nie robię u siebie ;)

A ja nie lubię tego spędu rodzinnego i zawsze mam jakiegoś doła przed świętami. Teściową posiadasz?

rzadko , która nie jest. Moja jest wszędzie nos wtykająca, lubiąca jak jest po jej myśli, w sędziwym wieku przez co może też nie mam z nią kontaktu i stanowczo za blisko mieszka :D

Nawet z wyglądu jest trollem, serio. Każdy kto ją zna, potwierdza. Dziwny typ urody, a raczej jej braku. Mąż do ojca podobny. Troll czasami dzwoni i boi się wpaść, żebym nie pomyślała, że mnie kontroluje :D

Ja teraz mam o tyle przesrane , że od kiedy małżonek wyjechał to się mnie uczepiła i prawie płacze,że do niej nie dzwonię. Mysli sobie,że jak jestem sama to będę wielce rada spędzać z nią czas :o Staram sie ograniczać kontakty do minimum wymaganego i tyle choć czasem mi jej szkoda bo kilka miesięcy temu zmarł jej partner nawijmy go i jest sama. Ale ja naprawdę nie mam o czym z nią gadać 😭

a dziekuję dziękuję. Wiesz teoretycznie są ok, ale jak dla mnie to są takie hmm nie wiem: trochę ograniczone, chłodne. Pojęcia nie mam jak to określić bo ja z moimi mam świetny kontakt, jak z kumplami, zżyta też jestem z nimi bardzo a tu jakby na moje jakiejś więzi brakowało. Choć i tak uważam ,że za dużo jej pobłaża ;) A Twój jak z mamusią?? ;)

Przy mamusi jest aniołem:D normalnie jaki on ułożony, dobry dla żony, jego matka nie wie jaki jest tak naprawdę. Matka to dla niego święta madonna, odwiedza ją zawsze ale żeby jakoś świat mu przesłaniała to raczej nie. Stara się być dobrym synkiem:D Myśle,że pępowina przecięta w końcu.

A niech dalej troll myśli, że zna synka, że nie pijemy wódki i nie uprawiamy dzikiego seksu bo on taki spokojny:D

Gość zarabiajprzezinternet
JESLI CHCESZ ZAROBIC PRZEZ INTERNET TROSZKE PIENIAZKOW W WOLNYM CZASIE SIEDZĄC PRZED KOMPUTEREM NAPISZ MAILA zarabiaj.internet@wp.pl BEZ UKRYTYCH OPLAT

z tym seksem to chyba sobie zdaje sprawę skoro synka macie ;) :D Te matki to w synków zawsze jak w obrazek sa wpatrzone. ja nie wiem co w nich takiego jest ;)

Za to jego siostrunia porąbana ma pępowinę 40 km do mamusi. Dzwoni ciągle, ciągle tam siedzi "u mamy i taty", nawet pomieszkuje jak na męża się pogniewa i jakby mogła to matce w dupsko by wlazła.

Mam już dorosłe rodzeństwo i mam ze wszystkimi bardzo dobry kontakt i jak u muszkieterów: jeden za wszystkich i wszyscy za jednego! Za to mąż z siostrunią kontakt zerowy, raczej z moimi przystaje i się kumpluje.