Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

Ach... nie myślał o przyjemności tylko o niechcianej ciąży ha ha ha bo mu kolega powiedział, że szukam chłopa na dziecko :D no nie mogę skąd takie durne wiadomości miał?????? Przerażony był, a ja powstrzymywałam się, żeby nie prychnąć śmiechem, nieudolny ale jakże słodki mmmm... tylko teraz się rozpuścił jak dziadowski bicz:D

Niewiele... bo rok. Zawsze trafiałam na młodszych i lubowałam się tym:D Oj dużo mam do opwiadania ale jutro do pracki mojej ukochanej pędzę jak szalona( tu powinien być emotikon pt. wymiotuję) więc muszę się pożegnać, z niechęcią oczywiście, bo fajnie z Tobą pogadać.

matko rok a ja myślałam że to jakaś nieziemska różnica :D Leć leć ja też się zaraz zmywam i kopiuję Twego emota pt wymiotuję ;) Miłych snów 🖐️

Rok to nie różnica??? Dłużej będziemógł:D ;) śpij dobrze i niech Ci się śnią erotyczne sny;) ( ja bym taki chciała).

Gość mnie to nie dotknie
dziś pirwszy raz zaczęlam wchodzić na różne fora czy tam forum i nie chciało mi sie szczerze mowiąc cxzytać o czym tam sobie piszecie al skoro już ytam że pijecie same w domu to pytam why? bo ja z kolwi mam pytaie czy ktoś tu est alkoholikiem?

no hej hej :) co tam słychać :)?? U mnie wszystko ok. Panuje już u mnie świąreczny nastrój i z utęsknieniem czekam na męża i święta. Również czekam na premię bo mam zamiar za nią kuoić orezenty a jeśli jej nie dostanę to mikołaj przyniesie rózgi :P A jak tam u Ciebie??

No no, co za radosny nastrój. Ja jakoś nie czekam na święta, prezenty kupione co prawda, kurier przyniesie:) a mężuś kiedy zawita?

Mąż sam sobie kupuje jakieś elektroniczne gadżety przeważnie, a ja sobie biżuterię na jego koszt, tak wolę, bo nigdy nie trafił w prezent jakoś:(

eee to nie ma niespodzianek ;) Ja w sumie też wiem co dostanę bo tak łatwiej. Mąż by nie wiedział ,ale się wygadałam :o Ewntualnie zmienie koncepcję żeby go zaskoczyć :D Pojadę w sobotę przed świętami dopiero :) Czyli mężusia teraz będziesz na 2 tygodnie miała??

Albo na 2 tygodnie, albo wcale:( cały czas gada mi, że w tym roku to święta spędzi w Moskwie na jakimś urzędzie. Może dlatego nie lubię świąt, bo nigdy nie wiadomo jak to z jego pracą będzie? Cóż to za prezent sobie wymyśliłaś, oprócz bobasa;)

przysięgam,że jeśli zajdę w te święta i będzie to chłop to nazwę go Mikołaj :D Mistrza i Małgorzatę oczywiście książkę i mamie wspomniałam kiedyś o perfumach coco chanel madmłazel ( nie pamietam jak się pisze i nie chce mi się sprawdzać ;) ) i uparła się żeby mi kupić ;) Nie chciałam w sumie bo mam jeszcze inne ale mam taką słabość do pachnideł,że uległam :P

Ambitnie. Mistrza i Małgorzatę też lubię, ale już dawno czytałam. Mam za to na video:D A ja zafunduję sobie jakieś fajne świecidełka, synek już dostał prezent, drugiego nie dam bo i tak jest rozpuszczony. A mąż już pewnie upatrzył jakieś cudo techniki. A jak nie zajdziesz, co wtedy? Oczywiście trzymam kciuki!!!

w życiu, sprzątam raz w tygodniu tak oględnie całe mieszkanie i tyle. Robię tak jak zawsze bez szału :D Zresztą na wigilię jedziemy do moich rodziców więc nie mam co się spinać .A męża się doczekać oczywiście nie mogę :)

Fajnie z Tobą pogadać🌻 bo tak w realu to nie mam z kim za bardzo, a pseudo przyjaciółki są zawsze chętne, by posłuchać o niepowodzeniach:(

to tak jak u mnie. Przeprowadziłam się do miasta męża i w zasadzie nie mam tu nikogo.Jedną koleżankę oddaloną o 30 km z którą widzę się raz w miesiącu. Przydała by sie taka koleżanka do pogadania na miejscu :)