Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

ja chyba winko zakupię. Ewentualnie w sobotę bo nie wiem kiedy będę miała korepetycje a muszę być fit ( bo na jednym kieliszku się raczej nie skończy ) ;)

Zdrowych, pogodnych Świąt Malinowa:) spokoju, miłości i zrozumienia i oczywiście super prezentów! Odezwij się kiedyś, pa pa🌻 🌻 🌻

witaj Vivi, dziękuję za życzenia i przepraszam,że nie odpisałam ale miałam taki rozgardiasz przed wigilią a potem wyjechałam i nie miałam dostępu do komputera :) Jak minęły święta?? Mikołaj bogaty był?? ;) U mnie było generalnie ok choć słabo było czuć w tym roku święta może dlatego,że przypadały w weekend. A mężu jeszcze jest czy już w trasie? 👄

Moje święta były takie rodzinne, że aż nudne, ale generalnie ok. Mąż był i już wyjechał a ja teraz na urlopie krótkim:) Trzymaj się🌻

pewnie już Cię nie ma co . Ja ostatnio na nic nie mam ochoty. Stary wyjechał w poniedzialek, zbiera mi się na okres czyli baaardzo duże prawdopodobieństwo że w ciąży znów nie jestem, koleżanka właśnie urodziła, druga zaszła po nie całym miesiącu i ogólnie wk.urwa mam 😭

Ej, to przytrzymaj mężula w domku na dłużej. Taki los żon kierowców. Mój mnie wkurwił i kazałam mu się wyprowadzać.

no dół dół, popijam winiucho i się wkórwi.am. Poza ciążą nie mogę jednak raczej narzekać ;) A co u Ciebie?? :) jak Sylewster??

Nic takiego nie zrobił, oprócz tego, że leń śmierdzący dom traktuje jak hotel a ja służąca jestem wrrrrrr... ta, wyprowadzi się, akurat. Stwierdził, że jesteśmy dla siebie stworzeni i pojechał. Sylwester w domu, sama byłam i pić nie mogę, mam jakąś bakterię podobno i antybiotyk:(

Nie załamuj się, sama pisałaś, że będziecie dalej próbować, jak nie pójdzie. Głowa do góry!

my też spokojnie sylwestra spędziliśmy na domówce u znajomych. Mój też mnie czasem wkurza bo jak przyjeżdża to tak bałagani że szok!! Ty ostatnio też byłaś chora jakoś pamiętam

wiem ,że ludzie próbują czasem i pięć lat ale ja po 1 mam starszego męża a po drugie u mnie jest spory deficyt cierpliwości ;)

Zaniedbałam zdrowie i mam problem, ale to przejściowe. Martyneczka, a co złego w samotnym piciu? Malinowa i ja to już nawet wprawę mamy:)