Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

no ja też wprawę niestety mam. myslicie, ze to cos zlego, lubic pic samemu? czy to jakis pierwszy krok do alkoholizmu.../?

Szczerze mówiąc, mam to w dupie, czy jestem alkoholiczką, czy nie. Mam chęć to się napiję, nie mam, nie piję, do pracy chodzę, dziecko zadbane. Muszę się czasami hm odstresować:)

Vivi udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobiłam test ale w nast tyg idę na badania krwi i do lekarza :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nie zaglądałam tu, bo miałam nawał obowiązków i w pracy i w domu i mąż był na urlopie, ale się cieszę, super!

fizycznie dość podobnie jak przy pierwszej ciąży, cycki bolą i lekko mnie mdli ;) No i trochę podbrzusze pobolewa. Narazie więc nie jest źle :) A endorfiny powoli uciekają bo w tyg idę do gina i aż się boję co zobaczę lub usłyszę :o

a no nic :) stwierdziłam ,że do lekarza pójdę za 2 tyg jak będzie 8 tydz bo może teraz to za wczesnie i będę się jeszcze bardziej denerwować jak będzie mało widać. Stary wyjechał 4 stycznia a juz mi zakomunikował że będzie 6 lutego bo się stęskił ;) a tak to nudno narazie mi :) wypić niet, cygaretki niet , baletu niet, browara i grilla niet :) co za zycie mnie czeka :P a jak tam U Ciebie??

Cygaretki niet, browara niet! U mnie szara rzeczywistość, nuuuudyyyy,,,, czekam na ferie, w mazowieckim późno:( stęsknił się powiadasz i przyjedzie? ;)

gdyby teraz nie przyjechał to mógłby dopiero na początku marca a to już za długo :) a czemu Ty browara i cygaretek niet?? Choraś?? :)

Niestety:( :( :( mam problem ze skórą, atopowe coś tam i mam długie leczenie... browara niet, ruska Vodka niet:( topic trzeba zmienić, czy co?

a nie zapalenie skóry masz?? no ja na p to też mało co bo i prasowanie tylko na wyjście :) A palenie to tak dla siebie czy też zalecenie oktore??

Wogóle nie palę, bardzo rzadko mi się zdarza, nie lubię jakoś, a z tą skórą to zapalenie, czerwonam jak buraczek:(

To głupie, ale od maści na rozszerzone naczynka, chyba dermatologa zmienię. A z mężem to miłość kwitnie, co?;)

E, różnie. Może trochę się bardziej stara być obecny w naszym życiu, ale czuję, że na krótko. Chyba chce mnie udobruchać tylko, bo miły i dobry aż za bardzo, hmmm.

Zgadza się, ale olewactwa i lenistwa nie zniosę. Dom to jednak nie hotel z darmową obsługą, a ja i tak wszystko sama. Ech, sama zobaczysz jak bejbiś się pojawi, jak ciężko bywa.