Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

trzymaj się ... a może jakiś młody ,jędrny (chociaż zimno troche i widac nie będzie) ci te gumówki wymieni :P

Gość trzymaj się
Chłopy to może i oddychają przez tę hm swoją trąbkę, do mózgu za mało tlenu dociera i jest jak jest z nimi:)))

Gość baba puzona
gdyby mój wyjeżdżał często to bym już podejrzewała że potrójne życie prowadzi skoro wy takie podobieństwo widzicie :D ech chłopy za rączkę prowadzić, sposobami napędzać coby myśleli że to oni sami a mówią że do nich trzeba bezpośrednio i nie owijać taaa, jasne

Gość trzymaj się
Nie ma czasu na to, żeby sobie spodnie na tyłek kupić a co do młodych jędrnych to myślałam nad tym, ale żaden mi jakoś nie odpowiada:(((

ja o babę się nie martwię raczej, jak się puści to będzie mi nawet łatwiej :D Ale o jego zdrówku i zyciu myślę. Skoro ten burak za mały móżdżek na to ma :p

żubrówka jest na wykończeniu . sięgam , po stare dobre piwko . nałoje sie dzisiaj stacjonarnie z wami. choć naprawde kusi wyjście . ale jak obiecałam .................................................................................................................................................................................................................................................................

ja juz 0.5 mam w dupie , jagoda ,czy twój facet choruje na płuca i jestescie z okolic Szecina?

Gość baba puzona
a ja się chyba zmyję do domu - mam nadzieję że puzon już śpi i nie będzie więcej trąbił bawta się dobrze 🖐️

Gość trzymaj się
Jankesa, na zdrowie!!!!

Gość trzymaj się
Fajnie się gada, ale nie piję dzisiaj bo zdrowie hmm podratowuję. Jankesa a jak pijesz żubrówkę? Sok jabłkowy czy inaczej?

to wy z jednego regionu . nie wiedxziałam . ale tak wogóle to mam vive na ekranie i to co teraz graja , to całkiem pobudzające jest

na zwykłą szklanke whiskówke , 3 kostki lodu .1/4 zubrówki . reszta soku nie lubię za mocnej, wolę dłużej :P :)

Gość trzymaj się
Ja lubię ze sprite-m, lodem i cytryną... aż mi ślinka cieknie.

dzisiaj wstałam o 4 . jutro na 10 mam być gotowa . ale będzie ból . noc za krótka . to na zdrowie(\-/)

Gość trzymaj się
Spadam już bo moje szczęście pewnie jutro zawita do domu, miłej zabawy dziewczątka, do jutra!