Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

Gość trzymaj się
Czasami to aż trzeba się napić, żeby jakoś odreagować, i zapomnieć też czasami.

ale jak się pije i myśli cały czas o tym to nie da się i tak zapomnieć. Chyba że do nieprzytomności ...

haha, racja. Ale ja już w sumie nie wiem czy warto pić jak się ma doła. Przecież jest wtedy jeszcze gorzej uporać się z problemem.

Wiem, że to jest kropelna w Oceanie, który każdego czeka do przepłynięcia, ale ja mam jakąś chorą psychozę na jej punkcie ...

pewnie wszystkie wyrozumiałe zony i partnerki na mnie najadą, ale dla mnie jest piła krótka. Jakie k...a wstawianie zdjęć z byłą bo fajnie wyszedł??? Jak jest z Tobą??? No nieeee. W łeb by dostał jak nic. Mój o swojej byłej żonie nawet nie wspomina nawet ,żeby mi się przykro nie zrobiło i to raczej ja się go pytam co tam, jak tam było itp itd. Więc po mojemy Twój zasługuje na ostre pociagnięcie z lacza. Aha i wg mnie nie, nie jesteś przewrażliwiona :classic_cool:

Gość trzymaj się
TitiDG, ale mnie zazdrość i nenawiść uskrzydla! Ja mam wtedy motywację do działania. Rozszarp ją jak żabę, a co tam:)))

Gość trzymaj się
Znowu... jesteś tu jeszcze?

Dziękuję za odpowiedź. On ma zdjęcie jak sobie sam siedzi po prostu. Zwyczajne zdjęcie. Z chęcią bym tą kurwę zabiła wręcz, bo tak suki nienawidzę, ale mieszkam od niecałego roku w UK z moim, a ona w Pl, poza tym to jakbym tylko palcem machnęła na nią to ona od razu leci do tatusia byłego prezydenta i mu się żali. Wiem że w sprawach sądowych nie mam z nią szans bo ona zna praktycznie wszystkie ważniejsze osoby w moim mieście..

Gość trzymaj się
No tak, pewnie wrócił, 20 wybiła... mój nie wróci, jest daleko i mam spokój he he i piję piwko a co tam:)))))

Gość trzymaj się
TitiDG, co to za córka i którego prezydenta? Ciekawość mnie zżera!!!!!

Gość trzymaj się
Kierowca zawzięty na robotę jak cholera. Wpada i wypada z domu i tak to Moskwa i Londyn Moskwa, dom, Londyn.... bleee...

Gość trzymaj się
2 tyg w domu na 2 mies??? To bardzo dużo!!!!! Ja liczyłam, że mój w domu jest 4 dni na miesiąc. Przyzwyczaiłam się i drażni mnie jak jest w domu:((

wychodzi średnio tydzień na miesiąc. Dużo? My się prawie nigdy nie rozstawaliśmy i dla mnie taka rozłąka była tragedią. Powoli się jednak przyzwyczajam :(

Gość trzymaj się
Picie w samotności jest przygnębiające, nie ma nawet z kim się pokłócić.... ach...autorka uciekła!

Gość trzymaj się
Oj nie mieszaj, ja pomieszałam drink i piwa i miałam dzień wyjęty z życiorysu... więcej tego nie zrobię.

Gość trzymaj się
Malinowa, w jakim wieku jesteś?