Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

Gość trzymaj się
chłopy nie chcą wydorośleć, wiem coś o tym:(((

Gość trzymaj się
Ja po piciu rano garść tabsów, inaczej bym umarła chyba:)))

niby nigdy nie wydorośleją ale mi zaczyna już to zdrowo ciążyć bo mogą być z tego kłopoty, tymbardziej jak jest daleko. No nic, pewnie i tak wyjdzie na moje, ale chyba njic innego mi nie pozostaje jak czekać na roz...nie tego wszystkiego

Gość trzymaj się
Malinowa,nie wiem w czym problem, ale mój chłop im bliżej kraju, tym bardziej mnie wkur*** i drażni.

trzymaj się, za bardzo chyba przesadza z wszelakimi używkami. Mnie też czasem wkurza jak jest, przyzwyczaiłam się do samotności ale planowaliśmy dzieci i mój przyjazd do niego, ale coraz bardziej mi się odechciewa tego wyjazdu bo mu odp..ala a nie mam zamiaru bawić się w niańkę i terapeutę jak ma we łbie nasrane. Niech mi da nasienie i sobie tam siedzi i stacza :classic_cool:

Gość trzymaj się
a wolę nie wiedzieć, co oni robią na tych postojach, szczególnie jak są w grupie:(((

Gość trzymaj się
No Malinowa, nieciekawie brzmi Twoja opowieść, może rzeczywiście czas pokaże, czy warto.

ja swoje jak byłam mloda ;) czyli miałam naście-22 lata przebalowałam a ten kutas ma 40 paręi tak mu odp...a. najbardziej wkó...a mnie to że skoro swoje pobalowałam to wiem co i jak wygląda i jakie są skutki a ten pajac mi wciska że nie nic nie brał, palił itp ( widzę go dzień w dzień na skype). W żywe oczy łże pies jeden. Boli mnie to tak bo naprawdę to fajny facet i mąż ale chyba koniecznie chce to wszystki zj..ać. Chyba ku..a czas na zmądrzenie w tym wieku ...😭

wypiłam dwa piwa i zastanawiam się, czy otwierać trzecie .. siedzę sama, mąż śpi. nudno mi

Gość trzymaj się
Odwala mu jak na mój rozum. Może to przejściowe.

Gość trzymaj się
dziwna- otwieraj numere 3:))))

mąż u znajomych , w Anglii . ja w zapyziałej miescinie . piję dzisiaj wyjatkowo zubrówkę , bo normalnie to maczam pysk w piwie . nuda i dupa zimna juz 3 miechy . w dupę . do tego jeszcze procenty nie działaja :(

Gość trzymaj się
Może nie wytrzymuje stresu w pracy i tak sobie radzi? A jak się zachowuje jak jesteście razem?

Gość justyna aa
trzymaj się - nie nakręcaj:O Jagoda są takie sytuacje gdzie wydaje nam się bez wyjścia,organizm odmawia a jednak...;) miłość ta w obłoku latająca to tylko namiastka zasłyszanego uczucia opisana przez spryciarzy władnych piórem:) a tak życiowo patrząc to jedno pole walki:D strategia,zmagania,ranni ,okradzeni ale też satysfakcja ,bezpieczeństwo ,kompromisy,czasami posiadanie a czasami i nadzieja i spokojny sen:) warto o każde uczucie walczyć :) zawsze warto...

Gość trzymaj się
Wygląda na to, że pijemy przez chłopów?

może nie wiem, ale robię mu dym za każdym razem bo się o niego boję, a jak przyjeżdża do domu to jest jak było przed wyjazdem, cudnie :) Ale przez 2 tyg można bez uzywek wytrzymać przecież. A walka o miłość na odległość łatwa nie jest... chyba zaczne coś jednak siorbać bo się zaraz rozwyję..

Gość trzymaj się
Nie nakręcam, próbuję nieudolnie chyba pomóc:(((

Gość justyna aa
Jagoda teraz doczytałam:) ja bym do muru docisnęła;) wiesz albo rybki... to działa;)

malinowa...> tak 1.5 miecha bez niego . ale seksu to już 1,5 przed wyjazdem nie było . zestresowany był . a teraz wróci na święta i stwierdzi ,że za długa przerwa była , i przez to seks taki szybki :Pżygac się chce. a jak głupia kupiłam bielizne sexi jak wróci . normalnie kobiety maja nasrane w niektórych przypadkach .

Gość trzymaj się
HMM... Ja też mam kierowcę i przyznam, że czasami jest cholernie ciężko. Dorosły jest w końcu.

Gość trzymaj się
Może o seksie po długim rozstaniu nie piszmy, bo dopiero by było oj oj oj....

jak dobrze że nie jestem dziś sama :) trzymaj się nie nakręcasz ;) Justyna wybór można stawiać ale na odległość to większego sensu nie ma. Powie " kochanie skończmy juz dziś gadać bo zmęczony jestem" i co ja poradze. Będzie chciał to znajdzie sposób byle bym go nie nakryła :/ Jankesa a jak długo emigracje męża przewidujesz?? Gdyby nie planowane dziecko może bym się mniej przejmowała ale tak mam wk..wa i juz :P

Jagoda ...> otwieraj ," czego oczy nie widza ..." cholera -tylko ,że im to ułatwia , a nam utrudnia

Gość trzymaj się
Malinowa, nie wiem, jak masz postąpić, wiem tylko, że z chłopem to trzeba być konsekwentną i twardą suką... bo jak się mięknie to d**a blada....