Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfvgdsfgfdCo o niej my

co o niej myslicie?foto

Polecane posty

na ile lat wyglaada? czy dla tkaiej laski warto rozwalc sobie i komus zycie? jestem zalamana! ta szmata uwiodla mi narzeczonego 3 tygodnie przed slubem! I sama go poprosila o slub ze wzgeledu na papiery!!! I zamias mojego slubu byl ich! na 3 spotkniu! nie moge sie z tm pogodzic, doskonale o mnie wiedziala! Ziszczyla mi 9 lat zaycia i planow! nie umiem sie pozbaierac ;(((( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/615d713b020d3eb7.html

Gość ołmajgad:P
buahahahahaha:P

no powiedzcie czy dla tkaiego paszkwila musial zrujnowac mi zycie, laska ma 27 lat wygldan na 40, jest suka, uwodzicielka , z premedytacja zniszczyla mi zycie

on oczywiscie tez nie jest lepszy, gdyby ona o mnie nie wiedzila to by byla wylacnize jego wina, ale szmata wiedizla ze z nim jestem, ze mamy sie pobrac, ze mamy jedno dziecko juz i drugie w dordze... nie wiem jak sie z tego udzwigne... jak mozna na 3 spotknaiu sie z kim ozenic "bo poprosila"? no jak? chyba sie z tego nie poddzwigne

Gość kololowaaa
brzydka :D i wygląda na wredną

Gość kololowaaa
tymi ciążami przedobrzyłaś a wyszłoby prowo :P

wiec byalm z moim narzeczonym 9 lat, od 18 roku zycia, mamy jedno dziecko a 2 dziecko w drodze (4 miesaic)... 2 tygodnie temu mialm brac slub... okazalo sie ze nie moge bo moj ex narzeczony jest juz zonaty! z laska ktora po jedym bzykaniu poprosila go o slub bo chiala na legalu przyjechac do kraju w ktorym mieskzamy... uwiodla go z premedytacja wiedzac ze ja istnieje i wiedzac ze sa dzieci! na 3 spotkaniu sie z nia ozenil! i jescze mi mowi ze bal sie mnie i ze nigdy bym mu zdrady nie wybaczyla wiec on nie wie czy dobrze zrobil czy nie ale sie ozenil ze strachu... szmata zarzucla na niego sidla ... zrujnowala mi 9 lat zycia, odebrala dzieciom ojca... nie moge poprostu z tym sobie dac rady...

widocznie starcil dla niej leb. no bo chyba dla samej przyslugi to by sie nie hajtal. przykro mi to mowic, ale mi sie wydaje, ze czy ona czy nie ona to on i tak cie ie kochal. wiec dobrze ze sie z toba nie ozenil. wtedy to bylo by dopiero nieszczescie. pewnie by cie w rogi robil a potem rozwodu rzadal.

Gość Karolina2354
Bardyo przecietna uroda, wlasciwie jest dosc szpetna, ma sporz nos. Nawet nie potrafie sobie wyobrazic co czujesz, bardzo mi przykro, ale musisz jakos sie trzymac.

doczytalam o ciazy nie tylko idiota, ale tez tchorz i nieodpowiedzialny gnojek ciesz sie ze nie bylo tego waszego slubu

zadna prowokacja... mamy 2letnia coreczke i chielismy 2 dziecko zeby sie urodzilo zaraz po slubie... ja nie wiem co ja zrobie... zostlam sama w obcym kraju, z malym dzickiem i w ciazy... to jest jak z filmu, jak z koszmaru... siedzei i placze calymi dniami... nie moge sie uspokoic...

ne wiem gdzie mieszkasz, ale z Twoich wpisow wychodzi, ze masz dobra sytuacje rezydenturalna jakiegos kraju, z dziecmi nie zginiesz, tylko to serce i duma.... ale i tak jeszcze bedziesz wdzieczna ze tak wyszlo

ona jest pollka tak jak ja... a mam z nim dzieci, jestem osba otwarta, rozumie m ze czlowiek jest tylko czlowiekiem, i zdrady w zyciu sie zdazaja jesli nie ma sie silnej woli, wybaczylabym, dlateog ze kocham i ze wzgledu na dzieci... czuje sie jakby caly siwat mi sie zawalil... a jej sie visa konczyla i go na papiery zlapala... jak mozna byc takim tchorzem i taka suka?!

faceci tak maja ze poki moga to klamia. niestety. chcial zeby wilk byl syty i owca cala. ja bym nie wybaczyla.. ale widac ze zalezalo mu na niej. szkoda tylko ze dzieci ma w dupie. moglabys teraz sie zwinac do polski a on by dzieci juz nie widzial, nie pomyslal o tym nawet, przykro.

Mieszkam w Edison kolo NY... jesem dobrze sytuowana ciezko na to pracowalam, poradze sobie bez niego ale nie moge przebolec ze caly wysilek jaki w to wszytko wlozylam jedna szmata umiala zepsuc 2 noce i 1 dzien!

Gość ideał, dawałbym ją dzień i noc

Gość ptysiula
ładna! I nie myśl, ze inaczej

Gość nbajhfvgqwr
masz kasę na życie? On interesuje sie co z Tobą i dzieckiem?

najsmieszniejsze jest to ze sie wyprtowadzil a ta smzata wyjechala spowrotem do polski! siedzi tam i nie zamierza narazie wracac bo dostala dosc dobra posade w liniahc litniczych a ojciec jej dziecka wytocyzl jej sprawe o dziecko ktore ona chce za wszelka cene do stanow wywiezc... jesli dobrze zrozumialam wywod exa to zeby wywiezc dziecko musi sie ojciec zgodzic a on robi straszne klopoty wiec woricla do polski i siedzi w polsce i to od dawna! przyleciala na 2 dni zeby wziac slub i polecila z powrtem! no ta sytuacja jest jak z jakiegos filmu, takie rzeczy sie nie dzieja naprawde, zniszczyla mi zycie i moim dzieicom... i polecila sobie do polski gwarantujac sobie powrot keidy tylko chece!

Gość kochana, on jeszcze do
Ciebie przyjdzie. Wszystko jest kwestią czasu. Sprzeda Ci jakąś łzawą bajeczkę. Pytanie, czy ją łykniesz. I pamiętaj, mimo, że sypiesz sie w środku nie pokazuj mu tego. Nie proś go o miłość.

tak mam pieniadze, jestem dobrze sytuowana wiec nie w tym problem, porpostu serce mi sie kraja jak mysle o tym co on zrobil, co ona zrobila, jak mozna byc taka kobieta?! to jest nieludzkie! ten bol jest tak potworny ze jedyne co mam ochote zrobic tozasnac i igdy sie nie obudzic... jaki to wstyd byl odwolywac gosci weselnyc... wszytko musialm sama zrobic ... wiem ze musze walczyc dla dzieci ale boje sie ze to mnie zniszcyzlo kompletnie

rozumiem, że jest Ci ciężko, brak chęci do życia. Masz malutkie dziecko, drugie w drodze:) masz cel. Po takich przeżyciach będzie już tylko lepiej. Co do niego, no sama widzisz, ze mu się nie wiedzie:) On jeszcze do Ciebie na kolanach przyjdzie i mam nadzieję, że pomimo, że będzie się jak pies płaszczył u Twoich stóp Ty już go nie będziesz chciała.

ja starma sie go znienawidzic z calego serca ale nie moge, juz mu wybaczylam, kocham go nad zycie, wskoczylabym za nim w ogien, zycie iooddala nawet teraz! czyz to nie jest upokazajace! :( dla niego sie przepprowadzilam za ocean, zostawilam wszytko i wszytkich! bardzo ciezko pracwoalam zeby byc tu gdzie jestem i wszytko to diabli wzieli :( bardzije chyba kogos kochac nie mozna... jesli siw wszystko ale to wszytko posiweca dla tkaiej osoby!

jeszcze bym zrozumiala jakby mnie zdradzil z jakas sexbomba a tu no nie dosc ze paskudna i suka to jeszcze cwana... no czuje sie jak ostatnia kretynka, a mial wszytko sex byl zawsze, wszytko zrobione w domu, jedyne co robil to zajmowal sie czasem Julka ... wspierlam go, kochalam, mail wszytko ...

no miał wszystko i mu woda sodowa do głowa uderzyła:( prosisz go o powrót?