Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfvgdsfgfdCo o niej my

co o niej myslicie?foto

Polecane posty

nie prosze... jezeli bedzie chcial to sam wroci... i tez bym go nie przyjela od tak... wybaczylam ale jesli ewentulanie by chial worcic to musial by o mnie wlaczyc i mi udowodnic wiele rzeczy...bo na chwile obecna watpie we wszytko

Gość kochana, on jeszcze do
przyjdzie, oni zazwyczaj wracają, szczególnie gdy są dzieci. chcesz być ze zdradzaczem? facetem, który wyciął Ci taki numer? Przestań, zadał Ci taki ból, ze teraz musiałby na kolanach z USA do Częstochowy iść, żeby Ci zadośćuczynić. Dbaj o siebie i dzieci. Wy jesteście najważniejsi. On jest tylko dodatkiem.

Gość saass
Rozumiem, że cierpisz, ale nie możesz publikować jej zdjęcia i wyzywać od szmat. Na to jest paragraf. Trochę godności kobieto

jest dodatkiem tak ale no to jest milosc mojego zycia... i naparde wstarczylo by zeby sie przynal wczesniej i by nie bylo problemu bo wiem ze czlowiek to tylko clzowiek... zwaszcza faceto to ylko facet... ale nie on zamias t przyjsc przeprosic i zawalczyc to sie ozenil bo tak bedzie latwiej... no zaraz mnie trafi...

a ona miala godnaosc odbijaca zajetego dzieciatego faceta? wiedzac o tym ze jego kobiet ajest w ciazy z kolejym dzieciem? niehc wszycy wiedza jaka jest suka jak ja ktos spotka!

Gość saass
ale to co robisz jest żałosne, żal mi cię

niech ciebie to spotka to pogadamy