Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jutrzenka

Potrzebny partner na studniówkę

Polecane posty

Czemu? Wiem, że więcej osób robi w ten sposób. Nie zawsze trafia się jakiś psychopata itp. Można spotkać kogoś fajnego.

Gość cachacaaaaa
Wynajmę męża, młody (25 l. ), wysoki przystojny, dobrze zbudowany, ładnie wyglądający w garniturze brunet :)

Brzmi fajnie, tylko, że mógłby być młodszy (do 20 lat) i potrzebny mi taki maksymalnie do 1,75m.

oj tu nie znajdziesz,w sumie to lepiej kogos sprawdzonego,a zadnego kolegi w miescie nie masz?

Gość karinoczerwonewino
Masz koleżanki, przyjaciółki?/ Popytaj czy kogoś nie znają.

Gość MAXERTER
Ja miałam na studniówce partnera, którego załatwił mi kolega z klasy, bo mój chłopak był wtedy w wojsku i nie mógł przyjechać. poznaliśmy się 10 minut przed rozpoczęciem. Był bardzo miły, kulturalny, ale wzrost to porazka, ja 158, a on 197. Odtańczyłam z nim poloneza, jakoś, ale łatwo nie było. później pojawił się mój chłopak- bez uprzedzenia mnie- i miałam dwóch partnerów. Radzę Ci poszukac kogoś, kogo troche znasz, moze brat jakiejś kumpeli, albo kuzyn?

Szukam, ale rezultatu na razie za dużego nie widać. Właśnie, z tym wzrostem to jest pewien problem. Ja mam z 1,6m i jestem najmniejsza w klasie. Ledwo mi znaleźli partnera do poloneza (jesteśmy jedną z 2 najmniejszych par i tańczymy na "wierzchu", żeby nas było widać). A co do braci koleżanek to nie za bardzo, bo albo mają 9 lat albo dziewczyny. Zresztą nie jestem lubiana w klasie więc to jest następny problem, że nie mam do tej pory partnara.

A co do wzrostu to mi się jeszcze przypomniało, że mogłabym iść z bratem( tańczy w miarę, bo oglądałam jego studniówkę) tylko, że on ma 1,94m i bym z nim śmiesznie wyglądała(o ile zgodziłby się ze mną iść).

Gość michal9191
ja mogę z Tobą pójść sam powinienem mieć studniówkę w tym roku, ale że się uczę zaocznie to jest nie niemożliwe. Chętna? mam 178 cm:)

Gość kokooooooszka
Wiesz, co nie szukaj w ten sposób partnera na studniówkę, ja poszłam z chłopakiem, którego znałam tylko z dwóch imprez i wspominam studniówkę z nim jako jeden, wielki niewypał. Idź lepiej może jeśli masz taką możliwość z kuzynem, przyjacielem, albo z kimś klasy, po prostu z człowiekiem, z którym masz pewność, że będziesz się dobrze bawić. A jeśli nie to idź sama, bo tak czy siak będziesz się bawić ze znajomymi, po co na siłę kogoś brać i szukać, ja żałuję swojego błędu. Tyle,że cymbał był chociaż przystojny, to chociaż mamy ładne zdjęcia, które zakopałam głęboko, żeby sobie go nie przypominać :D

Ja mialam iść z moim chlopakiem ale się rozstaliśmy. Teraz idę z moim kolegą z klasy i myśle, że to bardzo dobre rozwiązanie bo z próbami do poloneza nie będzie problemu a jak ubiorę buty na obcasie to będe jego wzrostu. Więc jestem zadowolona. No i koszta będą mniejsze :P więc będę miała więcej kasy na studniówkę. :) A powiedz mi ile zamierzasz wydać na studniówkę?

Gość bartesz lodz
może ja z tobą pójdę ? jestem z Łodzi ,mam 16 lat , 174 cm i elegancki garnitur i buty jesli nie przeszkadza mój wiek

O kurcze, 2 kandydatów:) Nie wiem, może jakaś fotka czy co? Tylko, że ja Was niestety nie znam (Wy mnie również nie).

Partner z klasy odpada. Studniówka kosztuje chyba 150 od osoby towarzyszącej i 240 ode mnie. Do tego sukienka, buty fryzjer (bez przesady, bo sponsora nie posiadam:)) kokooooooszka A co się okazało największym niewypałem??

Gość cyklada hi fi
kooorva dziewczyno najpierw piszesz ze szukasz faceta na studniowke w necie,a kiedy sie zglasza ktos to piszesz ze nie znasz go przeciez :D Ja pier*** ;/

Gość intelekt wprost proporcjonalny
do wzrostu :D :D :D 🖐️

Ja tu żadnej k...y nie widzę! A to, że tak piszę to nie ma raczej związku ze wzrostem. Nie wiecie, że "małe jest piękne" i nie koniecznie chodzi tu o wygląd. A Ty "intelekt wprost proporcjonalny" udowodnij mi, że każdy ze wzrostem powyżej 1,90m jest inteligentny! A co do tego, że znam czy nie znam to chodziło o to, że można się poznać, ale jak ktoś nie umie czytać między wierszami to juz nie mój problem. Przy interpretacji wierszy w podstawówce już tego uczyli więc ktoś ma tu chyba jakieś braki w edukacji... I zastanawiam się jak można p.......ć równocześnie z pisaniem na forum, ale widocznie można.

tutaj nie szukaj.. to juz lepiej idź z bratem lub może jakimś kuzynem skoro juz nie masz jakiegoś kolegi.. a może jakis kolega twojego brata by poszedł?

Gość Michal9191
Cześć Jutrzenka. Ja tu wczoraj do Ciebie pisałem, ale się nie odezwałaś.

Gość Michal9191
a dlaczego ma tutaj nie szukać? Ja np. chętnie pójdę na studniówkę, bo swojej mieć nie będę. A taki kuzyn czy brat to już dawno mieli swoje, a zrosztą co to za zabawa iść w parze z bratem??

bo na takie imprezy zawsze lepiej iść z kimś kogo się zna - nawet trochę nigdy nie wiadomo jaki będzie ten "gość" z Internetu - może się np. upić ,narobić dziewczynie wstydu czy po prostu nie przypadną sobie do gustu i będą się męczyć całą studniówkę mówiąć o innych rzeczach.. nie twierdze, że ty taki jesteś, ale róznie to bywa niestety widac, że ci bardzo żal studniówki, co z tego że kuzyn czy brat mieli swoje.. niektórzy byli na 5 studniówkach i co z tego??

Gość jutrzenka jest jakas
poj****.. :D musisz byc bardzo brzydka dziewczynka:D skoro szukasz partnera na forum D: Spier****

Cześć Michał, jak miałam się odezwać skoro nie ma żadnego mejla? Jakiś kontakt do Ciebie to pogadamy.

do jutrzenka jest jakaś sam jesteś poj..... i sam spier.... Nikt Cię nie pytał o zdanie na temat mojego wyglądu. Nigdy mnie nie widziałeś więc nic o mnie nie wiesz.

do bartesz lodz możesz do mnie napisać na mejla, wiek nie zawsze jest ważny. Ja mam 18 lat, ale nikt mi tyle nie daje.

Gość Marcin84w
Hej. chętnie bym z Tobą poszedł, ale ani mój wiek ani wzrost nie spełniają Twoich wymagań :/