Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łajtałt

Tragedia zagubionych dusz

Polecane posty

Dwoje nieśmiałych, mogliby być szczęśliwą parą, ale są zbyt nieśmiali, zbyt wypchnięci poza społeczeństwo żeby się odezwać i poznać. Czy może być coś tragiczniejszego?

Nie wiem, podaje hipotetyczne zdarzenie. Na pewno się takie zdarzają i wtedy tak niewiele, a zarazem tak dużo dzieli nieszczęście od szczęścia.

Gość brunetka wieczorowa
no mnie to spotkało np. a wiem bo po prostu wiem. noi cóż wiele casu zajęło mi pogodzenie się z tą sytuacją

żebyś wiedział jakie to straszne , miałam identyczną sytuację . On - nieśmiały ,myślał , że na niego nie spojrzę . Ja - to samo Nic z tego nie wynikło . .kompletnie , a okazało się po latach , kiedy to już na wszystko było za późno .

Gość Jedno wielkie klamstwo
Forum - strona główna Blad W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum. Tak , nic nie umieszczalam, a nic nie moge umiescic, czy to ta polski korupcja

Gość Liltkia
Ehhhh bywamy tacy słabi. Dwoje tak bardzo siebie potrzebujacych ludzi nie moze przebic tej szyby oddzielajacej ich i cierpią :(