Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z zagranicy

Co sie dzieje z facetami??!

Polecane posty

Gość Z zagranicy

Byla ktoras z Was z obco krajowcem??Oni wszyscy sa dupkami czy tylko ja takich poznaje?!:(

bez religii i innych taki bzdur, wow nie sluchaj ROR, to jedna wielka masakra, napewno ta kobieta kipiaca nienawiscia ci nie pomoze, uwierz mi czytalam ja na innych tematach -porazka!

Gość nic. pewnie takich sobie
wybierasz albo oczekujesz czegoś niemożliwego np.: czułego, wiernego, zaradnego kebaba :classic_cool:

"bez religii i innych taki bzdur, wow nie sluchaj ROR, to jedna wielka masakra, napewno ta kobieta kipiaca nienawiscia ci nie pomoze, uwierz mi czytalam ja na innych tematach -porazka!" kolejny moj fan ktory sie zarzekal ze nie czyta moich wypowiedzi ;-)))) nie mozesz przejsc obok mnie obojetnie;-) urocze skarbie;-)

no to jeszcze zalezy ile taka "baba ze wschodu" ma rocznego dochodu;-) bo jesli sie miesci w rsedniej krajowej to inaczej na nia patrza;-) mam n mysli srednia krajowa UK a nie tej biednej polski/europy wschodniej

Pamietaj ze nie wszystkie polki sa takie same tym bardziej w porownaniu do Szkotek lub Angielek.To co te kobiety a raczej dziewczynki 12 , 13 letnie robia to sie w glowie nie miesci! Traktuja sex jak zabawe!I to mezczyzni nie sa przyzwyczajeni do polek ze daja d u p y tylko do Brytyjek i tak samo traktuja inne kobiety,ale to jest naprawde nie do zniesienia;/

jak ci nie pasuje to zmien otoczneie albo kraj a seks jest zabawa i to szalenie przyjemna;-)))

Taaa napewno sobie zmienie skoro sie tu ucze i mieszkam z rodzicami:S Niby gdzie mam wyjechac?Do biednej polski?I to nie tylko ja mam tu problem,bo jest mnostwo polakow,ktorzy sa rasistowsko obrazani kazdego dnia!I moze sex jest zabawa dla nie ktorych,ale napewno nie dla dzieci

Gość hehe :D
Marokance, Araby, Turki zongluja Polkami jak tylko chca. Leca one na ich "ciekawa osobowosc", a pozniej placza, ze je zdardzaja na lewo i prawo oraz bija. Za granica Polka ma status "latwej, bo jak tylko zobaczy Murzyna, to sama sciaga przed nim majtki. I tu nie pisze o tych pustych lalkach, tylko tych wyksztalconych i atrkacyjych z masa kompleksow, ktorych nie chce zaden wartosciowy facet. Znam pewna laske, ktora sie ohajtla z Arabem, bo myslala, ze on bedzie inny. A tu guzik prawda. Robil z nia co chcial, zdradzal, znecal sie psychicznie i fizycznie. Odeszla od niego i teraz szuka wartosciowego faceta, nie majac rozwodu. Juz widze jak go znajdzie, albo on ja. Slodkie idiotki nadaja sie tylko do jednego - do wypiecia tylka.

Gość Ladygagaa
Araby- to debile!!!