Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paź

Już tylko KORWIN nie rządził

Polecane posty

Gość czemu korwina popierają
nieudacznikcy jak looooooser? prawiczek z kafe

Gość Paź
Korwin ma żonę i dzieci, Loooser z racji swojego prawictwa powinien popierać Jarka, on jest starym prawikiem-dziwolągiem.

Gość ale właśnie
korwnia popierają takie internetowe dziwoągi. SPrawdź sobie. offerma też

Gość Fagina
może identyfikują się z tym szalonym panem z wąsami i w muszce

Gość a.owszem
rzecz w tym, że wybieramy cały czas jedno i to samo gówno, a jemu nikt nie chce dać szansy. ej ludzie przecież gorzej już być nie może- może być jedynie tak samo albo lepiej - więc dajcie mu szanse!!! a poza tym zastanówcie się, czy myślicie samodzielnie, bo może telewizja przerobiła Wam już mózgi na papier: to ona kształtuje obraz JKM jako oszołoma w muszce, ograniczając mu czas antenowy do minimum. wyrzućcie w końcu tv za okno i zacznijcie czytać obiektywne źródła i sami wyciągajcie wnioski - zobaczycie, że już po miesiącu zaczniecie samodzielnie myśleć - można się z gościem w pewnych kwestiach nie zgadzać, ale mam wrażenie, że słowem "oszołom" chcecie załatwić wszystko, bo tak "powiedział pan z telewizji". a jak myślicie dlaczego? z tego samego powodu, dla którego to wódka, a nie marihuana jest legalna - oni chcą mieć otępione społeczeństwo bo takim łatwo rządzić!!!!!!!

Gość a.owszem
i krew mnie zalewa, jak słyszę takie teksty w autobusie: "ja głosuję na tego i tego, bo ona ma największe poparcie" - no ludzie ogarnijcie się! i to wystarczy? to już nie wiesz, kim jest ten a ten kandydat? jaką ma przeszłość, co robi teraz, kto nim manipuluje i kto za nim stoi? zero argumentów? to jest jedyny argument, dla większości społeczeństwa: w tv powiedzieli, że ma największe poparcie, to ja też zagłosuje, żeby nie wyjść na dziwaka. społeczeństwo zamulonych telewizją konformistów!!!!

Gość 22 lata
Zgadzam się z a owszem. Głosowałam na niego. Tzn. na Koriwna.

Gość Jak mogę też głosuję na korwin
a, a to że jestem prawiczkiem nie oznacza że jestem jakiś ułomny psychicznie, ja tylko nie radzę sobie z kobietami a z innymi rzeczami radzę sobie dobrze :D

Gość a.owszem
i znowu na horyzoncie 3-procentowe poparcie... obudźcie się.

Gość polactwo jest za glupie
na Korwina