Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamgo

Zakochałem się w nauczycielu

Polecane posty

Gość kochamgo

Mam problem nie wiem czy to zakochanie, ale zauroczył mnie, bardzo mi się podoba natomiast ja mam 17, a on 51 wiem wiem, ze to jest bardzo duza roznica wieku, ale on strasznie mi sie podoba chcialbym sie do niego bardzo bardzo przytulic, i ten jego wzrok no i jak on gada taki głos po prostu oszałmia mnie to, albo jak z czegoś tam zartuje sobie, po prostu bardzo bardzo mi sie podoba non stop o nim mysle, wstyd mi bylo by powiedziec mu ze mi sie bardzo podoba, tylko zostaje mi lekcja na przypatrywaniu sie w nim (patrzenie), czasem mam ochote go sledzic, tzn gdzie mieszka i obserwowac go, po prostu nie moge sie obszec nim... napiszcie swoje zdania na ten temat

Gość bsybty
jak sobie to wyobrazasz... to twój problem

Gość to zauroczył cię
czy kochasz?bo to róznica wielka. Dla mnie gej to też człowiek,pod tym wzgledem jestem tolerancyjna. Jeżeli dalej bedziesz podążał tą drogą,to wiedz,że twoje życie łatwe nie będzie. Nauczyciel pewnie ma rodzinę,więc sobie daruj i skieruj swoje zainteresowanie na osobę w podobnym do ciebie wieku. pozdrawiam.

Gość kochamgo
kocham, i zauroczylem 2 w 1, ale po prostu nie moge sie go obszec, no jakos sobie to wyobraza chcialbym go pocalowac, przytulic go bardzo poznac jego ciało, po prostu nie moge sie obszec on jest oszałamiajacy i te jeg spojrzenia po prostu non stop hgo obserwuje na lekcjach

Gość aha i achh
obszec sie nie możesz? O żesz kurwa :o

Gość łukaszek sm86
spierdalaj pedale

Gość kochamgo
widze ze nie a tu powaznych ludzi ;/

Gość Cipulunia
Stare cało chcesz poznawać? Fuuuuuuuuuu :o

Gość gość
pamiętaj im starszy facet tym lepiej