Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panizima009

Spanie na brzuszku??

Polecane posty

Gość panizima009

Moja pięciomiesięczna córeczka uwielbia spać na brzuszku! gdy ja kładę do łóżeczka zaraz się przewraca na brzuszek a jak ją obracam to zaraz zaczyna płakać i z powrotem na brzuszek.. boję się że w nocy może się udusić a przecież nie będę siedzieć przy niej całą noc. Co mam zrobić? jest jakaś metoda?:(

Gość moj synek.............
od 6 tygodnia do 5 miesiaca spal na brzuszku. pomagalo mu w kolkach na pocatku, teraz juz z tego wyrosl i spi na plecach, ale ogolnie uwielbia lezec na brzuszku. kladzenie na brzuszku nie jest teraz zalecane, ale kiedys bylo. metoda mojej mamy na kolki. ja spalam niespokojnie przy malym i przy jego zmianie pozycji glowki wstawalam, ze sprawdzic, czy nosek dobrze jest. moze nie usypia na brzuszku i potem ja na plecki przeloz. bo ogolnie zdrowe jest na brzuszku spanie, ale niebezpieczne. nie wyspisz sie. ja sie ciesze, ze moj synek spi juz na plecach...

Gość chlup i już
skoro sama się przewraca na brzuszek, to jest na tyle silna, żeby unieść główkę i na pewno się nie udusi

Gość trzeba było kupić
monitor oddechu to przestałybyscie się stresowac jak moje dziecko spało na brzuchu nawet całą noc w wieku 4 miesięcy to nie musiałam nawet zaglądac do pokoju, żeby wiedziec, ze wszystko jest ok

dokladnie zgodze sie z tym ze jak potrafi sie sama przekrecic to glowke tez , w ten sposob sie nie udusi chyba duzo dzieci lubi sypiac na brzuszku :D za dziecka tak spalam i do teraz mi zostalo ;)