Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak on mógł mnie nie kochac

JAKIEGO BYŚCIE wolał faceta? taki który traktuje was jak jajko czy ładnego?

Polecane posty

Gość jak on mógł mnie nie kochac

faceta A : brzydki glupkowaty kretyn , ale traktuje was jak księzniczke i wszystko dla was robi facet B ' piekny fajny da sie z nim wytrzymac , ale nie traktuje nas jak księzniczki tylko partnersko albo z góry :/

Gość yyyyyyy....
czy partnerskie ralacje sa więc złe? omg:O

Gość faceci rzadko bywają
brzydcy i kretynowaci razem, choć nie - jednego znam - mój współpracownik, ale to chyba wyjątek od reguły ;-P .... Więc gdyby był brzydki to nie przeszkadzałoby mi to że jest brzydki, pod warunkiem, że szare komórki mu jeszcze nie zbielały i ma szacunek do ludzi; gdyby był kretynowaty - drugi raz bym się nie umówiła z nim (pierwszy pewnei też nie). Traktowaną jak księżniczka fajnie jest być od czasu do czasu, jednak nie za często, bo to może oznaczać, że z jego psychiką jest coś nie tak - a problemów z patologicznymi typami mieć nie chcę ;-P Traktowaną partnersko dobrze dla własnego zdrowia jest być często. Za traktowanie z góry facet otrzymałby nalepkę z napisem EX (jeden otrzymał - i wcale nota bene nie był piękny i fajny :P) Piękny facet - często się łączy ze słowem "próżny" facet i nieczęsto ze słowem "mądry" facet - choć nie zawsze (też znam potwierdzenie reguły- niestety zajęty :P). Słowem - trza szukać takiego u którego wszystkiego po trochu - może z wyjątkiem głupoty i grubiaństwa - czyli jakiegoś trzeciego :-)