Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praktyczne pytanie pofrdad

Gdzie chowacie przed rodzicami zużyte podpaski??

Polecane posty

tak żeby nie znależli?

Gość ijduhf u
o boze... wyrzucamy do kosza? 1/10

Gość totylkowiatr
A szukają? :)

Gość łoooo matko
współczuję ci patologiii w rodzinie. U mnie nikt nie szuka zużytych, więc nie muszę ich ukrywać. Po prostu wyrzucam odpowiednio opakowane do kosza na śmieci w łazience

Gość szokkk
O masakra ale się uśmiałam hehe

Gość totylkowiatr
To może teraz chowaj za telewizorem? albo w zamrażalniku? albo nos zawsze przy sobie w torebce.

Gość Antonio1
Hm.. Co to za pytanie ? To rodzice nie wiedzą, że masz okres ? Musisz je chować, zamiast wyrzucić ? ..

Gość Antonio1
Chciałbym jedno wiedzieć . Czy Ty ten temat zakładasz po to, żeby się pośmiać czy naprawdę u Ciebie w domu taka patologia szukania zuzytych podpasek córki?

tato ma problemy psychiczne trochę i wysysa te podpaski. Dlatego chowamy. Mogłybyśmy wyrzucać, ale z drugiej strony troche taty szkoda. Nikomu nie wadzi. Więc się tak bawimy z nim w kotka i myszkę

ale to ja tu zadaję pytania. a Ty jestes facetem i i Ciebie nie pytam. nie mogę wrzucić do kosza, bo kosz stoi w kuchni i tam zawsze ktoś siedzi, a to mama to tata , babcia, i jak tylko wchodze to wszyscy patrzą mi na rece i widzą jak wrzucam podpaske; /

Gość totylkowiatr
A jakbyś tak slicznie opakowała w ozdobny papier i podrzucała tacie pod poduszke?

Mam dla Ciebi dobra rade: kup sobie kosz na smieci lazienkowy i tam wrzucaj. :) Nie bedzie problemu z wychodzeniem z lazienki z podpaska w rekach. :)

Gość niezalogowana furgonetka
no ale czego się wstydzisz/??? przeciez to normlane, a żużyte kondomy tez będziesz miesiącami przechowywać??

Gość Antonio1
Naprawdę nie wiem, jak można wysysać podpaskę.. Trzeba mieć już totalnie nie równo pod sufitem żeby tak robić. Tacie się psychiatra przyda.

właśnie kup sobie kosz na śmieci do łazienki jakis mały albo ewentualnie schowaj za pralke jak się wstydzisz a potem jak nikogo w kuchni nie będzie to idziesz i wyrzucasz do kosza kopę podpasek zuzytych:)

ALE SIĘ UŚMIAŁAM!!! DOBRA JESTEŚ DZIEWCZYNO I TROCHĘ ODRAŻAJĄCA. FUJ ZUŻYTE PODPASKI PRZECHOWYWANE W KARTONIE, MUSI NIEŻLE JEBAĆ W CHAŁUPIE!!!

ALE SIĘ UŚMIAŁAM!!! DOBRA JESTEŚ DZIEWCZYNO I TROCHĘ ODRAŻAJĄCA. FUJ ZUŻYTE PODPASKI PRZECHOWYWANE W KARTONIE, MUSI NIEŻLE JEBAĆ W CHAŁUPIE!!!

kiedyś mielismy kosz w łazience ale tam też babka zaglądała i w ogole były mecyje bo ojciec tam trzymał np. zapasowe rolki papieru toaletowego ;/ a co do podpasek to nie kradne!!!! mam kase z oszczędnosci, no bez przesady żebym musiała ich prosić o drobne na podpaski :o

Gość odpowiem ci, ja
nie śmieję się z Ciebie, bo chociaż dziś mam 28 lat i wyrzucam normalnie do kosza, to kiedyś zawsze chowałam w swojej szafce w worek i słoik! wyrzucałam po kryjomu wynosząc do śmieci na dwór, u mnie w domu o takcih rzeczach się nie mówiło! i nie robiło chyba :(:( dziwne to było moje dojrzewanie w domu :(

Gość Ewa_04
Ale macie problem, ja zawsze spuszczam je w kiblu, tylko klejem do gory. :-P

Gość dddadadad
Dla mnie podpaski to też był mega problem odkąd moja mama wyskoczyła z takim tekstem przy swoich koleżankach: W domu mieliśmy dwa kosze: jeden tylko na śmieci papierowe, które ojciec później może w garażu w piecu spalić, no i drugi na pozostałe śmieci. W łazience nie mieliśmy kosza, i kiedyś wyszła z podpaską zawiniętą w papier i rzucam ją do kosza na te śmieci pozostałe, nie-papierowe. U mojej mamy były koleżanki, w kuchni piły kawę, i jak wyrzucałam tą podpaskę to moja mama tak głośno: "to podpaska???! to do tego drugiego rzucaj, ojciec spali!!" Kur...urwa Raz, że mało się ze wstydu przy tych koleżankach nie spaliła, a jak jeszcze sobie pomyślałam, że ojciec miałby brać w rękę moje zużyte podpaski... :O Od tamtego dnia z podpaską czekałam zawsze aż matka z domu wyjdzie.

Gość 12nococmore
No nie mogę. Tata wciąga podpaski!!!!!!! to ty jesteś chora napisz jeszcze że cię gwałci w nocy i zapytaj innych gdzie sie przed nim schować

Gość babukkia
:) też się wstydziłam, ale mi przeszło z wiekiem :)

Gość zx5dfr76tg8yhuij
ja moje za pralkę chowałam a potem zapominałam wynosić i majtki brudne z krwi tez tam chowałam raz ojciec odkrył moje zbiorowisko i wyrzucił nie mówiąc mi nic :O u mnie tez się na te tematy nie rozmawiało bo niby z kim?matka cale życie była za granica nigdy nie interesowała się moimi sprawami

Gość zx5dfr76tg8yhuij
często zdarzało się ze zamiast podpasek podkładałam sobie papier toaletowy bo nie miałam komu powiedzieć żeby mi dal na podpaski :(

Gość kombinatorka domowa
proponuję zamrażarkę:P:D:D:D

Gość 12nococmore
zx5dfr76tg8yhuij twój ojciec nie wyrzucił ich tylko je wyssał!!! Kurwa to mnie rozpierdala

Gość dddadadad
Moja matka niby zawsze była, ale też na te tematy nie gadała. Ona to jest z takich matek, że jak poszłam do ubikacji i po raz pierwszy zobaczyłam krew na majtkach to bałam się jej o tym powiedzieć. Podpaski też po kryjomu sama kupowałam, nigdy jej o to nie poprosiłam. A ona w sumie nigdy się nawet nie zapytała, czy miesiączkuję... Na temat antykoncepcji też nigdy nie było słowa, jak już byłam zaręczona (24 lata miałam) usłyszała jak mówię do siostry, że do gina po receptę idę, to ta wpadła do pokoju i: "po co się trujesz tabletkami, kalendarzyk prowadź!" "O

Gość dddadadad
I dlatego baaaardzo się cieszę, że mam synka, a nie córkę :D