Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abaczek18

oswiadczyny

Polecane posty

Gość abaczek18

jak wygladały wasze oswiadczyny lub jak chcialybyscie żeby wygladały, mam zamiar się oswiadczyć ale nie mam pojecia jak to zrobić.............

Gość mamzdanie
i po ch..ja? ja zaluje slubu jak niczego w zyciu!

nie sluchaj wszystkich narzekaczy:-P Im zawsze bedzie zle. To wazny moment w zyciu i warto zadbac , by byl wyjatkowy i zapamietany do konca zycia. Zycze Ci powodzenia i wyjatkowej oprawy tego wydarzenia!!!

Gość tako tobię rzekłem
w wieku 18 lat? porozmawiaj z kimś starszym :)

Jakiś miły domek, najlepiej w górach, z kominkiem. Ja wchodzę po nieobecności (dajmy na to ktoś gdzies mnie zabiera - a ja się nie spodziewam o co chodzi), a tam pełno świec i płatków róż, rozpalony ogień w kominku, zmysłowa muzyka. Całuje mnie i zaprasza do zajęcia miejsca przy stole, odsuwa krzesło. Kolacja przy świecach, dobre wino. Po kolacji opatuleni w kocyk siadamy przy kominku. I wtedy tuląc mnie mówi jak bardzo mnie kocha i pyta czy zostanę Jego żoną. :) Inna opcja - lato, Paryż, zachód słonca.

Gość aha i achh
ja tak jak 12:53 :o

Gość ewelka_ewelka
mnie facet zabrał z zaskoczenia na wyspy kanaryjskie :) w poatek powiedziała ze mamy kupic w walizki, a w poniedziałęk stałam juz na lotniksu :) dopiero 2 godz przed wylotem dowiedziałam sie gdzie jade :)

Gość ewelka_ewelka
mnie facet zabrał z zaskoczenia na wyspy kanaryjskie w piątek powiedział ze mamy kupic w walizki, a w poniedziałęk stałam juz na lotniksu dopiero 2 godz przed wylotem dowiedziałam sie gdzie jade

Gość KOZAKOWOMALE
oswiadczyny to juz przezytek teraz laska mowi tak do faceta zenisz sie ,albo cie zmieniam na inny model,ja tak mialm, i wyszedl za mnie,mam super meza,ja mu sie oswiadczylam, i go mam

Mnie moj maz zabral na Sniezke i na samym szczycie sie oswiadczyl :) fajny widoczek i on na kolanach:) romantycznie:):)