Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaaaa91

problem z wagą potrzebna opinia czy to tak zle wyglada (FOTO) ;(

Polecane posty

Gość Paulaaaa91

Hej mam problem z wagą nie mogę wrócić do formy i kompletnie nie wiem co o sobie myśleć. ostatnio gdy miałam iść na basen zorientowałam się, że moje koleżanki mnie oszukują. zawsze mnie zapewniają, że nie jestem gruba i że żadna dieta nie jest mi potrzebna. teraz widzę że wierzyć im chyba nie mogę.. ale nie wazne mam 18 lat i nie chce tak wyglądać help i nie podawajcie mi diet a raczej sposoby na to by nie jesc. chyba ze uwazacie ze to dobra figura? szczerze a nie złośliwie bo jestem osobą dość wrażliwa i nie lubię jak ktos jest dla mnie zlosliwy. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/656b8429f 674a078.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e71a495ad 98349a4.html

Gość Karol_chciej_mnie
Figura jest kiepska krotko mowiac - boczki, zero talii.

Gość ijduhf u
nie jestes gruba! mozesz najwyzej zrzucic ze 2 kg zeby sie lepiej psychicznie poczuc, ale nie rob z siebie patyczaka i nie zameczaj sie dieta. jestes normalna.

nie martw sie .....wcale nie jest az tak zle...:)moze troche wiecej ruchu ...i mysle........bedzie super

Gość Paulaaaa91
a co do palenia to nigdy nie palilam i nie wiem czy zaczynac.

Gość dietetyk profesjonalny
no to z 4kg mogłabyś zrzucić conajmniej, naprawde poćwicz troche.

Gość Paulaaaa91
od cwiczenia mi sie robia miesnie :/ ja bym wolala jakies sposoby na to zeby nie chcialo sie jesc.. nie myslalo sie o tym

No.... brzuszek masz zayebyście seksowny. Co do piersi - może od razu zrób sobie fofę z dobrze ściśniętym bandażem. :O Zamiast coś z nich większego wycisnąć sprawiają wrażenie jakby oddychać nie mogły. :O Duupa - jak sama na to wskazuje jest do duupy . Ci co wiedzą trochę więcej, że można na niej siedzieć, nie mają aż tak płaskiej jak TY. :O Ogólnie muszę Ci powiedzieć, że Twoje koleżanki, to nie zazdrosne "zdziry" i mówiąc to mają rację. Jeszcze zdążysz się roztyć, ale do tego czasu wiele może się zmienić...

nie masz nadwagi..... nie widac na zdjeciach celulitusu...... nie potrzebujesz specjalnie cwiczyc..... moze jedynie cos na poprawienie kondycji...... np spacery z ciezarkami, jazda na rowerze........ Dziewczyno masz dobra figure...... nic ci nie wisi, nic nie wystaje lub odstaje....... po prostu tylko jedynie cos by taka figure lepiej "wyrzezbic" na przyszlosc..... pisalas, ze chodzisz na basen, plywanie jest tez dobre.....

Gość nie chce mi się zalogować, :P
ja przy wadze 48 kg i wzroście 158 mam boczki. Dziewczyno, kawał baby z Ciebie. Masz do zrzucenia ok 6-8 kg,

Gość Paulaaaa91
to wez sie zdecyduj czy mają rację czy nie. według nich mam dobrą figurę a Twoje zdanie jest inne więc chyba chodzilo Ci ze tej racji nie maja? wg masz dziwny styl pisania.. no ale dzieki za szczera opinie;]

gdzie ona dobrze wygląda?

Gość Paulaaaa91
mój post powyżej jest do Nowego w miescie.. natomiast.. no wiem ze nie ejstem jakims wielorybem jednak czuje ze mam kiepska figurę i chce pzestac zrec tylko to ciezkie zadanie. zbankrutowałabym na papierosach, ktore podobno umieja glod powstrzymywac... i wg pierwsze dni beda ciezkie juz to cZUJE

Gość jak chcesz schudnąć
To przejdź sobie na Dukana i cały czas jedz tak jak tam zalecają. Ja osobiście uważam, że nie masz wiele do zrzucenia. Przede wszystkim masz źle dobrany stanik. Za mały rozstaw pomiędzy miseczkami. Nogi masz całkiem spoko. Masz dość szerokie ramiona w porównaniu do bioder. No i oponka, może porób brzuszki albo kup hula hop. Poczytaj sobie gdzieś jaki masz typ figury, ale to chyba będzie marchewka (wg. Trinny i Susanah), poszukaj jak powinnaś sie ubierać, żeby te mankamenty zakryć.

Gość Paulaaaa91
do jak chcesz schudnac ja na dukanie nie wytrzymam .... ale czy np dieta żreć minimalnie da taki sam efekt w tym samym czasie/? nienawidzę np indyka bez warzyw bez niczego.. tego sie jesc nie da a taki jest pierwszy tydzien nie wiem moze dieta 500 kcal. wszystko ale malo

Gość 24--on
Dobrze wyglądasz, nie słuchaj głupot innych.

Gość Paulaaaa91
do kotki nie zwariowałam ale nie chce zostac stara panną.. jak bylam chudsza i zgrabniejsza mialam duze powodzenie u facetow. na szczescie buzie mam nienajgorsza. to tłuszczysko mnie dobija

zacznij cwiczyc rower biegaj nawet basen na pewno to poprawi Twoja figure no i jedzenie tez ograniczaj albo jedz czesto a w małych ilościach

Gość skddkfgkg
masz brzydka figure,ale gruba nie jestes po prostu taka brzydka budowa

Gość Paulaaaa91
no nie bardzo jak bylam chudsza to sie wielu osobom podobalam;]

Gość jak chcesz schudnąć
No to sorry koleżanko, ale skoro ty byś chciała schudnąć leżąc to tak sie nie da. Jesteś najzwyczajniej w świecie leniwa. Pokręciłabyś pół godziny dziennie hula hop z masażem i zobaczyłabyś jak pięknie tłuszczyk spada (wiem z doświadczenia). Poza tym masz 18 lat i już myślisz o tym, że starą panną zostaniesz? A co ty z jakiejś wsi jesteś? Poza tym skoro uważasz, że chcesz męża, który weźmie Cię za żonę tylko dla wyglądu, to ja nie wiem. Tak robią tylko puści faceci.

Gość Paulaaaa91
stara panna to była przenośnia. chodziło mi o to że źle sie czuje z tym ze dla wiekszosci facetow w moim wieku jestem nieatrakcyjna. pusci nie pusci-to nie jest mile

Gość mam_czarny_pas
No to chudnij! Niestety prawda jest, ze budowe ciala masz taka sobie, musisz byc szczupla zeby to sie kupy trzymalo bo jak ci rosnie brzuch to tracisz kobiece ksztalty. Schudnij, dbaj o siebie i bedzie ok.

Co spierdalaj ?!!! Poproszono o opinię więc się tym "zająłem" i tyle. :O Jak masz jakieś problemy, to zawsze możesz się wykrzyczeć, byle nie tu siermięgo. :O

Gość Paulaaaa91
mam_czarny_pas no wlasnie tak samo mysle.. jak masz jakies sposoby zeby nie myslec o jedzeniu zeby nie czuc glodu... to prosze podaj mi .. i nie tylko Ty, inni tez jak wiecie prosze

Gość mam_czarny_pas
A pozatym to masz male piersi czy sa tak scisniete na fotce?

Gość Paulaaaa91
fotka tak troche z dolu zrobiona dlatego to tak wyglada teraz to takie srednie jak schudne beda male ale wole byc zgrabna i miec juz mniejsze te cycki..;] biust to nie wszystko caloksztalt sie liczy