Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka0012

różowy śluz, dlaczego?

Polecane posty

Gość Kotka0012

Czy śluz zabarwiony leciutko krwią (i taki rozciągliwy troszkę jest) może świadczyć o zbliżającej się owulacji? (wystąpił w 12 dniu cyklu- cylk trwa około 28 dni) Czytałam, że może też siawdczyć o zagnieżdzaniu się zarodka. Ale takie zagnieżdzanie wystepuj okolo 7 dni po zapłodnieniu (a ja stosunek miałam 2 dni przed tym sluzem- zabezbieczony prezerwatywa i był to nie pełny stosunek trwał moze minute, bo potem mnie brzuch bolał po lewej stronie ) o czym moze świadczyć ten śluz?

Gość Wiki 111
Może podczas stosunku partner trochę cię tam obtarł i troszkę krwi poszło ze śluzem.

Gość Kotka0012
no ale dopiero 2 dni po stosunku??

Gość Wiki 111
A może naczynko pękło, i dopiero teraz leci. W ciąży to ty nie jesteś. Jeśli była gumka i do tego nie wytrysnał w tobie to napewno nie jesteś. Dla pewności za 2 tyg zrób test.

Gość Kotka0012
No właśnie też tak myślę, że w ciąży raczej nie powinnam być. bo i prezerwatywa była, i nie było wytrysku. A poza tym, śluz z odrobiną krwi (gdyby była ciąża)nie pojawił by się w 2 dni od stosunku, bo wtedy jeszcze ciąży nie ma. Prawda? Zgadzasz się ze mną? Mierze temperatury sobie i po okresie było 36,6 (czyli tak jak zwykle w przedziale 36,6-36,7) dziś było 36,7 (a zawsze gdy występuje owulacja to mam tak 36,8-36,9 i już tak do okresu)

Gość Wiki 111
Ja sama się martwię że w ciąży jestem, ale dwa dni to za mało na zapłodnienie moim zdaniem.

Gość Kotka0012
może ktoś inny sie wypowie?

Gość Wiki 111
Mówię ci-w ciąży NIE JESTEŚ!!! A za dwa tyg zrób test.

Gość Kotka0012
A ty dlaczego się obawiasz ze jestes w ciazy ?

Gość Wiki 111
No bo najpierw zrobiłam chłopakowi dobrze, z wytryskiem do ust. I wydaje mi się że nie mogło być już spermy i potem chciał wejść bez zabezpieczenia ale wtedy byłam dziewica i bolało i przestał i dlatego się boję.

Gość Kotka0012
a kiedy to bylo ? i czy test robilas?

Gość Wiki 111
Ze trzy miesiące temu. A test robiłam. Niedawno. I wyszedł negatywny.

Gość Kotka0012
no to czym sie przejmujesz? okres mialas normalnie tak? test wykonany po takim czasie musi byc wiarygodny.

Gość Wiki 111
Okres jest regularny i zawsze w terminie. Tylko trochę krócej trwa. No i podobno testy mogą oszukać.