Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co ma dalej robic

Leżę teraz w szpitalu - tutaj zrozumiałam ,że zmarnowałam młodość

Polecane posty

Zawsze chcialam byc perfekcjonistka, byc idealna , miec nienaganna fryzure ,cere jak z photoshopa, znac sie na kuchni , majsterkowaniu , muzyce ,ksiazkach ,komputerach ,modzie ... W gimnazjum nie chcialam sprobowac piwa - bo to jest niezdrowe, papieros? dostane raka , poznac chlopaka? Skad - moja matka powtarzala jeszcze cie w cos wciagnie . Liceum - to samo, niesmiala ,skryta w sobie ,a jak juz cos powie to wieje nudą... byłam odtracona z 3 kolezankami... cztery ofiary losu . Studia - udzielam sie ,gdy ktos mial problem staralam sie pomoc ,proponowalam wyjscia do kina, na rower, na basen ...i nic. Teraz ostatni rok. Mam straszne kompleksy, dlatego daze do idealu, do tego niesmialosc, brak zaufania do ludzi (przez cala szkole slyszalam od matki : dobrze ,ze w domu siedzisz te latawice tylko sie włocza gdzies - mowa byla o sasiadkach ,dwie w moim wieku, ''jeszcze cie wciagna w papierosy albo narkotyki'' ) i takim oto sposobem nie mam nikogo. LAta leca bardzo szybko ,gdy sie robi codziennie to samo. Nie wiem co dalej ze sobą zrobic... jestem skazana chyba na takie zycie.

Gość niezalogowana furgonetka
nie przesadzaj. ile masz lat? da się wszytsko jeszcze odbudować, przeciez wżcyiu się non stop kogoś poznaje, mieszkasz teraz już sama?

Gość smutne to....
mam podobnie, z tym ze nie leze w szpitalu. trzymaj sie 🌼

w styczniu będe miala 24 lata.

na wstepie zycze szybkiego powroty do zdrowia. prosze cie nie miej pretensji do mamy bo jak to rodzice chcieli by dla nas jaknajlepiej... ale mieszkajac z mama (ktora w dodatku jest nadopiekuncza) to ciezko cos zrobic.. moze zamieszkaj sama wyjedz do innego miasta skor w tym i tak nie masz przyjaciol. pojdz do fryzjera do kosmeyczki na zakupy- wyjdz na impreze!!! nic nie stracilam tylko chwilowo sie zagubilas! wszystko przed toba :) pzdr

Gość mi urosła w poprzek
Perfekcjoniści to chorzy ludzie :( Szybko kitują bo wiecznie coś robią aby przegonić innych i zjada ich chora ambicja. Wrzuć na luz, przestań się tak starać bo ideały nie istnieją! Zobaczysz, że wtedy Twoje życie się odmieni :) Pozdro

wiem ,ze mam niepokolei w glowie. Gdy widze piekna kobiete bierze mnei zlosc i smutek , najchetniej bym na nią kwas wylala ze zlosci... Przystojni faceci tez mnie strasznie denerwują... Chce skonczyc z moja niesmialoscia i ocenianiem ludzi ...bo tu jest pies pogrzebany. Gdy kogos poznaje z gory zakladam ze mu sie nie podobam ,jestem nudna i lepiej odemnie uciekac.

boje sie,ze jak stad wyjde ...bedzie tak samo ... tylko tutaj sie otworzylam, rozmawiam z ludzmi ...a w ''normalnym'' swiecie nadal bede zamknieta w sobie :(

Gość KOZAKOWOMALE
GLUPOTY GADASZ; w sobote jak sie dobrze poczujesz na wyskok ,lec, zacznij zyc, swoim zyciem nie czims,:D ZYJ I CIESZ SIE NIM

Gość dziewczyno głowa do góry!!!
jesteś taka młoda i wszystko się ułoży..... jeżeli Cię to pocieszy, to ja jestem w gorszej sytuacji... jestem o dekadę starsza, właśnie rozstałam się po wielu latach z chłopakiem, były plany... chciałam mieć dziecko.... a teraz jestem ZUPEŁNIE sama. Rodzina mieszka daleko, poza pracą nie mam do kogo się odezwać. Jak umrę to pewnie mnie znajdą jak zacznie cuchnąć....

loooser taki swiatowiec a nie wie co to internet mobilny...

dziewczyno głowa do góry!!! --- moge cie zapytac co na codzien robisz? co planujesz?

Gość Ta... Ehe ehe
Dziewczyno ogarnij się. Miałam takich samych rodziców, a związki też za sobą, jestem bardzo zadowolona z siebie i swojego życia. Przestań żyć obwinianiem matki, a zacznij pracować nad sobą.

Gość tarot PROMOCJA weekend
przepraszam w poprzednim poście pomyłka tarot PROMOCJA weekend masz problemy dylematy ? zapewniam anonimowość i fachowe porady z kart TAROTA jeśli zazyczysz sobie zdjęcia dla CIEBIE robie specjalnie zdjecie ukladu jaki dla ciebie rozlozylam KOSZT JEDNEGO PYTANIA TO 120 ZL ZAPRASZAM RÓWNIEŻ TYLKO DZIS NA SEANS GG GODZINNY PRZEZ GODZINE JESTEM DO TWOJEJ DYSPOZYCJI ZADAJESZ MI PIYTANIA AŻ PRZEZ 60MINUT JUTRO JEST OSTATNIA NIEDZIELA MIESIĄCA JAK CO MIESIĄC RAZ W MIESIĄCU TYLKO WRÓŻE W OSTATNIĄ NIEDZIELE Z KART CYGAŃSKICH DOKLADNOŚĆ WIĘKSZA NIZ TAROT ZAPISY DZIS DO 20 NA JUTRO ILOŚĆ MIEJSC JUZ OGRANICZONA anna_anielak65@wp.pl< br /> gg 2843252901