Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 3 dzieci

KOSZT UTRZYMANIA 5 OSOBOWEJ RODZINY ?

Polecane posty

Gość mama 3 dzieci

Ile wydajecie na miesiac mając 3 dzieci . Mnie wychodzi jakieś 3tyś tyle ,ze ciagle jestem na minusie bo z miesiaca na miesiac pożyczam:/ Do kina chodzimy rzadko , na basen też , a jak jest pora jesienna to w aptece wydaje najwięcej.

Około 3,5 tysiaca (w tym pieluchy i akcesoria dla najmłodszej) zajęcie dodatkowe i wyjscia to odzielne.

Macie do wydania 3 tys, czy tyle wydajesz na utrzymanie rodziny po opłaceniu bieżących rachunków. Bo my za 3 tysiące w 6 osób potrafimy spokojnie przeżyć, ale gdybym miała tyle i z tego robić opłaty jeszcze to byłoby kiepsko...

Gość Ele mele
ja się mieszczę w 1800 na same dzieci (ubrania dla dzieci, jedzenie, drobne zakupy szkolne), z tymże w tygodniu dzieci jadają obiady u babci nie liczę miesięcy oczywiście kiedy dzieci trzeba zaopatrzyć w podręczniki do szkoły ( 9cio latka i dwójka siedmiolatków) ja bardzo oszczędna jestem na tym na czym mogę - ale niestety na opłaty i paliwo idą dodatkowo spore sumy...

Gość mama 3 dzieci
tyle mamy :/ na wszystko! Woda +prąd+ internet- 300zł Aikido-60zł przedszkole -średnio 120zł telefony -60zł polsat cyfrowy 38zł benzyna -ok 250zł zakupy jednorazowe z chemiąok 500-600zł w tym jeszcze pieluszki jedzenie ... inn wydatki to apteka, i coś do ubrania dla dzieci sauna +bassen - ok 100zł(ale to tylko mąż)

Gość mama 3 dzieci
o podręcznikach nie wspominam nawet, wrzesień był najgorszy meble dla szkolniaka , mundurek , tornister itd

Gość 3 tys to wcale nieduzo
my na 3 osobową rodzinę wydajemy więcej a wcale nie rozwalamy kasy na byle co. Do tego dochodzą rachunki, benzyna i opłaty za samochód itd