Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gger6

czy powinienem ?

Polecane posty

Gość gger6

Jestem ze swoja dziewczyna 4 miesiace, ona ma 20 lat i jest dziewica, ostatnio próbowaliśmy się kochac ale ja odmówiłem bo nie wiem czy powinienem ją rozdziewiczyc, ona tego chce i mowi ze chce ze mną byc do konca zycia ale ja nie jestem tego pewny i nie wiem czy chce spędzić z nia reszte zycia, co powinienem zrobić? rozdziewiczyć ją czy co ?

Gość gger6
to co mam zrobic ? bo jak ja rozdziewicze a pozniej sie okaze ze nie chce z nia byc to tak glupio, moze ona trzyma cnote dla swojego jedynego...

jestes kuciapa skoro tak peniasz :P prawdziwy facet jak ma taka okazje to na nic nie patrzy tylko rusza do boju. A jesli ona jeszcze tego chce... o matuchno :P ogarnij dupsko.

Gość gger6
chce bo moze mysli ze ja bede z nia do konca zycia itp a ja tego jeszcze nie wiem

socz - moze on jest innym facetem niz Ty? gger6 - powinienes wziasc to pod uwage. Dziewczyna na pewno doceni jak bardzo dbasz o to by byla szczesliwa i w rezultacie staniesz sie dla niej tym jedynym. Tylko pamietaj o gazetce!!!

Gość gger6
ze co gazeta pod nią? aby nie poplamiła pościeli ?

Przeciez to tylko seks :O co za glupie poglady zeby czekac na pierwszy seks na tego jedynego ksiecia :O

gger6 - nie. to zeby Cie uwazala za tego jedynego. a w poscieli tez miej jedna, jak potem bedziesz z inna i ona Cie nakryje to jej podasz te gazetke