Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgughjgigj

Co sądzicie o szczupłych kobietach

Polecane posty

Gość jgughjgigj

z dużym biustem? Duży biust, to znaczy taki C gdzieś.

Gość ooh layla
Ja mam 174-175 cm wzrostu, ważę ok 60 kg (ale chyba mniej, tak 58?) i mam biust 32f, czyli tak bardziej po ludzku, dla wyobrażenia, 75dd-e. Nie mam silikonów :P

Gość nie musi być przystojny
że są brzydkie... Ideał kobiety to szczupła brunetka z piersiami o rozmiarze b - jak ja :P

''nie musi być przystojny że są brzydkie... Ideał kobiety to szczupła brunetka z piersiami o rozmiarze b - jak ja'' Tak sobie wmawiaj :P:P:P

Gość ja jestem sczupla
i mam duze piersi;) jak dzis widzialam te malenstwa modelek z topmodel to szczerze wybuchlam smiechem:D

Gość ooh layla
90% facetów lubi duże cycki i nie dam sobie wmówić że jest inaczej :P

no pewnie, faceci widza tylkocycki, a jesli mowia ze podobaja im sie male, to tylko dlatego, ze nie chca robic przykrosci kobietom z malymi cyckami

Gość ja jestem sczupla
zawsze mnie zastanawia, czy kobiety z takim malenkim biustem, tez maja dzika przyjemnosc z pieszczot piersi?

Gość krycha888
ja tez mam dd i jestem szczupła , glupie komentarze słyszalam zazwyczaj od tak zwanych desek

Gość ja jestem sczupla
ja mam rozm chyba 85B, niektorzy twierdza ze to na bank musi byc miseczka C tak wiec nie jest wielki, ale fajny;) i nigdy nie slyszalam niepochlebnej opini na temat noich piersi;)

Riczard Alpert ''nie musi być przystojny że są brzydkie... Ideał kobiety to szczupła brunetka z piersiami o rozmiarze b - jak ja'' Tak sobie wmawiaj A będę sobie tak wmawiać :P W końcu najpiękniejsze są kobiety z wysoką samooceną, pewne siebie ;)

Do: nie musi być przystojny:Ideał kobiety to szczupła brunetka z piersiami o rozmiarze b - jak ja I jeszcze dodaj, że powinna mieć 160 wzrostu,46 kg, figura typu klepsydra, dziewczęce rysy twarzy, niebieskie oczy, jasna karnacja. Ja tak wyglądam!!!

nekromanta Do: nie musi być przystojny:Ideał kobiety to szczupła brunetka z piersiami o rozmiarze b - jak ja I jeszcze dodaj , że powinna mieć 160 wzrostu,46 kg, figura typu klepsydra, dziewczęce rysy twarzy, niebieskie oczy, jasna karnacja. Ja tak wyglądam!!! Nieee, no co Ty...Powinna mieć 1,65 wzrostu, ważyć 50 kg, mieć dziewczęce rysy twarzy, czarne oczy, jasną karnację :P Wtedy jest idealna :D

Nie musi byc przystojny: Ja wiem, że jest inaczej;-) Ale 5cm nie robi różnicy, 4kg mniej czy więcej to żadna różnica, a oczy niebieskie lub czarne-nie ma znaczenia.

nekromanta: idziemy na kompromis? Obie jesteśmy piękne, po prostu :P

'szczuple' ale zbudowane proporcjonalnie, kobieco, z wcieciem w tali sa oki. wieszaki z meska budowa ciala mi sienie podobaja

No i gitara :D A te z miseczkami o rozmiarze C to na starość będą wyglądały jak z pomarszczonymi workami zamiast piersi, nie to co my :classic_cool:

m a d z -> popieram szczupła z dużym biustem ale bez wcięcia w tali i małą pupą ma co najwyżej średnia figurę ale pupę w przeciwieństwie do piersi można powiększyć ćwiczeniami ;)

Gość krycha888
jestem zdania ze na starośc kazdy jest brzydki a jak cos mi nie bedzie pasowało to stac mnie na to zeby to zmienic

Gość htrjjrithr5
Riczard: Ale jak ta kobieta musi/ma wyglądać? :D

Gość ...ja natomiast mam
160 wzrostu, 45 kg wagi, biust 65D (czyli malutki), jestem zgrabna i nie przejmuję się komentarzami innych, bo i tak nic w sobie nie zmienię, mogę się jedynie załamać, ale po co? :) Grunt, że jestem zdrowa :)

Gość jfjfifrjif
ja natomiast mam >> a ile masz lat? Ja mam podobną wagę i wzrost co Ty. Nie ma co się załamywać. Trzeba doceniać to, co się ma.

Gość ...ja natomiast mam
Mam 19 lat :)

Mi podobają się dziewczyny ok.160cm wzrostu, szczupłe ale z dużymi tzytzkami, blondyny, lub czarne :P Figura w kształcie klepsydry i ładny okrągły tyłeczek. Dziecinne rysy twarzy, mały nosek, kolor oczu obojętny:P