Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzielna kobietaaaa@

Co robic w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość dzielna kobietaaaa@

Ogólnie lubię ludzi i nie chcę ich odpychać ale irytują mnie osoby( a właściwie kobiety) które,gdy mają partnera to są zamknięte w swoim świecie.A jak przyjdzie co do czego, facet zostawi, to szukają zaraz pocieszenia, nagle chcą sie spotykać-gdy mialy faceta to jakos kolezanek nie potrzebowaly. Znalysmy sie wczesniej,niby mile ale wiecie jak to jest.Mam z nimi do czynienia na co dzien niestety. W takiej sytuacji sa 2 dziewczyny.Jedna drugiej nie lubi,twierdzi ze jest zawieszona... I jakos wypadlo na mnie,nagle wielka chec na spotkania...co prawda tamta "zawieszona" jest dosyc fajna i spotykała sie nawet gdy miała swojego wiec do niej raczej nic nie mam ale moge sie zalozyc ze ta pierwsza nie ma poprostu co robic... Rodzice non stop w pracy,ma tylko a raczej miała, faceta. Jak delikatnie sie od niej odsunąć?

Gość dzielna kobietaaaa@
up:)

chca sie bzykac z facetem a jak sie rozstana to szukaja kolezanek bo sama taka nie pojdzie na dycho

Gość dzielna kobietaaaa@
jestem kobietą co mozna wywnioskowac po nicku ;)

Gość dzielna kobietaaaa@
naprawde nie potraficie poradzic?...

Gość dzielna kobietaaaa@

Gość sweeex
Ja mam inaczej. Jestem od paru lat z facetem, a mimo to nadal normalnie spotykam się z koleżankami, wychodzimy czasem razem na imprezę itp. Dla mnie to nic niezwykłego. Inna sprawa, że 2 moje koleżanki-singielki odsunęły się ode mnie gdy zaczęłam być ze swoim chlopakiem, bo uznały, że teraz nie pasuję do ich profilu koleżanki- singielki...

Gość dzielna kobietaaaa@
Obecnie nie mam.A Predzej czy pozniej takie klamstwo sie wyda, oszustwo nie ma sensu ;-)