Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgrkngvugbnrg

Czy to normalne u kobiety?

Polecane posty

Gość jgrkngvugbnrg

Że ma ona nie ciemne włoski na brzuchu i pojedyńcze na brodzie?

Gość Obsydian.
nie raczej. Z wiekiem będzie gorzej. bleee

moja żona to się goliła nawet... takim kremem do depilacji twarzy... tylko miła jasne włoski i delikatne... mimo to była wąsata!

Gość fjhf
U brunetek i szatynek to nierzadkie zjawisko. Ja też tak mam. Ze trzy na brodzie które muszę usuwać, jeden na policzku, no i reszta ciała bardzo owłosiona. Cóż, mówię sobie że nie ma ludzi bez wad. :D

Gość fjhf
Echk, golenie nóg niestety nie załatwia sprawy. Ja musiałabym golić dwa razy dziennie, bo niedługo po goleniu zaczynam kłuć a niestety jeśli golę często to powstają podrażnienia. Wtedy nie da się dokładnie usunąć nowych wlosków a skóra jest chropowata, zaczerwieniona, włoski wrastają. Oczywiście wszelkie cuda jakie są na rynku wypróbowałam. Ale skutecznej metody ak naprawdę jeszcze nie ma.

Gość tylkokobietato
tak jak i u mezczyzny przeciez mamy ruwnouprawnienie

Gość ooh layla
Nie, to zwykle świadczy o problemach z hormonami. I to nie jest tak, że owłosienie, a właściwie to jego stopień zależy od koloru włosów - ja, naturalna brunetka z ciemną oprawą oczu prawie w ogóle nie mam włosków na rękach i udach, na łydkach też są niezbyt mocne i ogólnie nieliczne...