Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniepokojona zona 1986

Miałam wam napisać i piszę :) - było tak sobie.

Polecane posty

Gość michalina07052010
No to dla mnie jeszcze większa abstrakcja, nie wyobrażam sobie tego. Dla mnie wniosek jeden: masz bardzo nie dojrzałego mężczyznę obok siebie. Bardzo wspołczuję. Mega beznadziejny.

Gość jakiś frajer a nie facet
dobrze że czar prysł teraz a nie za 20 lat

Gość mgr 2345
Przeczytałam. Mnie się wydaje że twój mąż się zauroczył.

A mi się wydaje za przeproszeniem że polecial poprostu na ładną dupe i nic wiecej, chociaż jak z nim rozmawiałam mówił mi że to jego przyjaciółka, ma swietny charakter i nic więcej więc nie mam się dopatrywać czegoś czego nie ma.

Gość Fanka Rysia z Klanu
Powinien wrócić z Tobą do domu a nie zostawać u rodziców. Olej to, co ma być to będzie. Ty możesz mieć czyste sumienie: starasz się, kolacyjki, bielizna, czułe slówka, dbasz o siebie. Teraz on powinen zadziałać ale powinnać ostatni raz powiedzieć mu że nie podoba ci się ta znajomość. Tylko że on nie może jej skończyć skoro razem pracują i spotykają się na kolacjach...

Gość mgr 2345
No tak. Ładna doopa, miły charakter (łatwo być miłym jak się spędza tylko kilka godzin w razem w pracy). Pewnie samoocena mu podskoczyła jak się nim "Modelka" zainteresowała. Faceci są okropni.

Gość kuki*kuki
Kochana, wiem chyba co czujesz. Musisz przechodzic teraz przez piekielko, ktore zgotowa Ci TWOJ maz. Ja mialam bardzo podobna sytuacje i powiedzialam prosto z mostu- nie zycze sobie zebys spotykal sie z ta kobieta- albo ona, albo ja. Nie mam nic przeciwko jego kolezankom, ma ich sporo, czesc z tych dziewczyn sama bardzo lubie, jednak co to TAMTEJ- mialam dziwne przeczucie. A kobiety maja intuicje, i trzeba tylko umiec sie w nia wsluchac. Gdy mu to powiedzialam zareagowal zloscia, jednak ja nie wdawalam sie w klotnie. Po trzech 'cichych dniach' spytalam czy podjal juz decyzje, bo nie wiem czy sie pakowac, czy nie. Pękło- szczerze porozmawialismy, poplakalismy sie oboje i do teraz jestesmy razem. Musisz byc stanowcza i dawac jasno do zrozumienia, co i dlaczego Ci sie nie podoba, bo mezczyzni to proste urzadzenia (tylko jedna dzwignia;) Masz tez corke, a z tego co widze, maz w ogole Was nie szanuje. Dlaczego zostal na imprezie, skoro Ty z mala zwinelas sie do domu? Przeciez jestescie rodzina. Powinniscie wracac razem. Jestescie razem tyle czasu- uswiadom to tej dziewczynie. Wspominaj cudowne cwile i zabawne sytuacje z udzialem Was trojga w jej obecnosci, daj jej do zrozumienia, ze jestescie rodzina, i laczy Was przeszlosc oraz dziecko! Gdy ten lachon przebierze miarke, wez ja dyskretnie na slowko i grzecznie powiedz jej, ze nie podoba Ci sie jej stosunek do Twojego męża. Ojca Twojego dziecka. Powodzenia. napisz co i jak.

Gość kuki*kuki
jak to wybrnie zartem? Popatrz mu prosto w oczy i powiedz- albo ja, albo ona. Masz czas do jutra. Gdy znowu zlapiesz go na smsowaniu i rozmowach z nia, po prostu sie spakuj, wez mala i wyjedz na kilka dni. Zobaczysz, ze przybiegnie za Toba na kolanach. Rozmawialiscie o Tym tak spokojnie i szczerze, bez krzykow i fochow?

Gość kuki*kuki
Jestes mądra kobieta i na pewno wspaniala mama, nie pozwol mu na taki brak szacunku do Ciebie.

Gość kuki*kuki
Mam nadzieje, ze ta sytuacja szybko sie wyjasni, a Twoj mąż zmądrzeje. Zycze sily i rozsadku.

Gość kuki*kuki
dobranoc, spij dobrze i pamietaj, ze nie jestes sama.

Gość o której wrocil do domu?

Gość lulcia piękna
Wiesz co, współczuję Ci, ale dlaczego jesteś tak uległa wobec męża? Gdy mała była spiąca trzeba było głośno powiedzieć do męża- wracamy do domu, bo dziecko chce spać wzorowy tatuśku! Gdyby miał opory to trzeba było dać mu dziecko na kolanka i samej wrócic do domu. Dałas mu wolna rękę dziewczyno! Masz mu utrudniac kombinacje, a nie ułatwiać. Nie bądź naiwna, żeby facet zabawiał się za Twoimi plecami! Wart jest kopa w tyłek.

Gość hahaha ale jaja moze wgl nie w
rocil D:D

Gość poproszę o cd.
i co o której wrócił? coś gadał? co za pojeb z tego twojego męża!!!

Gość luizjana taka sobie
Autorko żyjesz? Napisz coś.

Gość przesadyzm jak faszyzm
dżemka :D padłam :D

Gość przykro mi pisas ale
z Twojego opisu wynika ze sama pozwalasz sie tak traktowac . Autorko mniej troche szacunku do samej siebie . Twoj mąz widzi ze jestes za nim , malo tego - zrozpaczona . Twoj maz powinien z imprezy wrocic razem z Toba i dzieckiem w koncu tworzycie razem rodzine . A twoj maz wraca jakby nic o 23 wieczorem a rano wasze zachowanie przechodzi do porzadku dziennego . Dziwie sie ze jeszcze Cie szlag nie trafil - twoj maz jest bezczelny ! Na Twoim miejscu spakowalabym rzeczy swoje i dziecka i pojechalabym do rodzicow . Postawilabym ultimatum - albo ona albo Ja - niech wybiera Moze w ten sposobon ochlonie z tej nowej znajmosci i wroci mu rozum . Autorko bardzo Ci wspolczuje , ale nie mozesz narzucac sie facetowi - bo jak widac efekt jest odwrotny . Musisz dzialac , bo inaczej jesli nie teraz zdradzil cie fizycznie to wkrotce to nastapi . MIedzy mezczyzna a kobieta nie ma prawdziwych czystych przyjazni - wczesniej czy pozniej dochodzi do zblizen. W najgorszym przypadku on bedzie mial kochanke i Ciebie zone . Bo skoro mu tak wesolo i ciagle sobie zartuje to znaczy ze malo dla niego znaczysz - niestety . Naprawde wpolczuje Ci tej calej okropnej sytuacji - mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy

Gość po przeczytaniu ..........
stwieradzam ze zamiast - BYLO TAK SOBIE powinno byc - TRAGICZNIE !!!

Gość ot tak sobie?
nie kumam, tak sie rozstajecie, czyja to inicjatywa? pewnie jego, bo musi przemyslec.... jacy ci faceci sa beznadziejnni!!!! kopnij tego pseudo - meza w jego 4 litery...

inicjatywa jego, bo musi podymać - a nie pomyślec... dzieci maja dzieci. ech

Gość żono niespokojna pisz
żono niespokojna napisz co u ciebie, może potrzebujesz jakiejś pomocy, wsparcia psychicznego? Napisz jak wygląda sytuacja, ja przed 4 laty byłam w podobnej.... jutro lub wieczorem napiszę więcej, bo niestety teraz mam kupę pracy:(

Gość gdfgdgfdgf
hello