Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16latka...

Pomożecie mi?:(

Polecane posty

Gość 16latka...

Doladuje mi ktoś konto za 5zł?:( mam niecałe 16lat, nie mam jak zarobić moja rodzina jest biedna. Po co mi? Na pakiet internetowy...tylko z niego odrabiam lekcje bo niestety książek nie mam wszystkich.i ściągam z niego ebooki na telefon.głupie to ale niestety, nawet 5zł nie mam:( a teraz koniec miesiąca to mama nie ma tym bardziej.oczywiście jej nie mowie że tu proszę, ale chciałabym sie z czegoś nauczyć..mieszkam na wsi biblioteki tu nie mam.zresztą takich szkolnych tam nie ma.pomóżcie:( może ma ktoś książki do 3gimnazjum jakieś niepotrzebne? Z fizyki matematyki biologi, chemii...

Gość 16latka...
W zamian za doładowanie oczywiscie sie odwdziecze odpowiednimi zdjęciami. Pilna sprawa, prosze o pomoc...

ksiązki - podaj tytuły i autorów to może po mojej siostrze coś się znajdzie...

Gość 16latka...
Mam internet w tel, który właśnie sie kończy...i nie mam jak ściągnac ebooka.wszystkie książki są wydawnictwa operon.fizyka 3 biologia 3 itd.a matematyka jest z wsipu 'matematyka 2001' z pieczątką że zgodnie z nowym programem.. Tamto wyżej to podszyw.

Gość tylkokobietato
dobra kuwa pomoge tobie

Gość funky punky flashy shoes
Mieszkasz na wsi, tak? Ale chyba nie na jakimś kompletnym zadupiu, co? Może pożycz książki od koleżanek/ kolegów z klasy...? Pozdrawiam PS: ni mam książek, których szukasz

Gość nic w glowie buu
w ja kiej sieci masz numer?

Gość 16latka...
No właśnie na zadupiu...w plusie.nie chciałabym tu podawać numeru.wolałabym najpierw email. Mojego taty. tomek_zylka@op.pl

Gość nic w glowie buu
szkoda ze w plusie bo bym Ci naladowala z telefonu:-( zaraz pomysle jak Ci pomoc

Gość 16latka...
Książek nikt mi nie pożyczy bo sami chcą sie nauczyć.tak to kseruje zadania sobie, ale jak przychodzi do sprawdzianu to ciężko mi skserowac cały dział. Najbardziej mi na biologi i matematyce zależy.resztę mama po troche kupi w antykwariacie.

Gość 16latka...
Dziękuję że sie pani zainteresowała

idź do pracy...podobno w liceum też mozna pracować...moja siostra cioteczna w liceum (normalnym, dziennym) pracowała w saloniku piekarniczym w weekendy i chyba piatki po południu. mieszkasz w zadupiu? no ale chyba są tam jakieś sklepy ;)

Gość tylkokobietato
panie przewaznie interesuja male i mlode dziewczynki

Gość nic w glowie buu
odpisz mi na e mail:-)

Gość 16latka...
Chodzę do gimnazjum.mam niecałe 16lat.można pracować od 16 za zgoda rodziców bo chodziłam i pytałam.w mojej wsi są dwa sklepy.

Gość vxvxcv
a w szkole tobiblioteki nie masz?

W mieście można spokojnie znaleźć pracę jakąś dodatkową w liceum, ale jak dziewczyna pisze że ze wsi jest? Nie ma takiego pola manewru :/ Popytam o książki. Z jakiej części kraju jesteś?

Gość vxvxcv
i czemu podajesz maila ojca?

Gość 16latka...
Jestem z podkarpacia.do 16lat brakuje mi 5 miesięcy. Odpisałam

Gość 16latka...
Bo nie mam swojego bo nigdy jakoś nie był mi potrzebny.a przez tel sie długo zakłada

Mam kuzyna który jest w 1 LO może miał te książki, zapytam czy już komuś dał. Ale czy teraz nie jest tak że książki z ćwiczeniami razem i nowe mają być?

no to rzeczywiście masz NIECAŁE 16 lat...a poza tym z tego co wiem to net w komórze jest zajebiaszczo drogi...ja kiedyś niewiele co ciągnęłam i wyszło 200zł!!! skąd weźmiesz na to kase?

Gość 16latka...
Nie nie.ćwiczenia osóbno ale już mam:* mam już dokładne tytuły.matematyka tak jak wyżej.fizyka :to jest fizyka 3, biologia 3 niebiesko zielona okładka. Chemia 3 szara okładka z maria skłodowska curie na okładce.

Gość 16latka...
W plusie mam pakiet 25mb za 5zł....

Gość vxvxcv
coza siare robisz tomkowi?