Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudissaaa

Anglia, brak miesiaczki,dwa inne wyniki testu

Polecane posty

Gość klaudissaaa

witam moja sprawa jest skomplikowana otóż...nie mam miesiaczki 3 miesiace...ostatnia miałam w polsce 3 nie wiem dlaczego sie zatrzymała może przez zmiane klimatu a może dlatego,że tez 3 miesiace temu zmarł mi synek poł roczny..mam jeszcze córkę 5 letnią....nie było sytacji w której bym mogła zajśc w ciaże małe prawdopodobienstwo ponieważ uwazałam z partnerem....robiłam test i na tym pierwszy wykazał brak ciąży a teraz zrobiłam 2 raz po 3 tygodniach i były dwie kreski i odchodze od zmysłów ten tets robiłam niedawno miałam poczekac do rana ale cos mnie pokusiło i zrobiłam wczesniej....nie wiem treaz czy jestem czy nie.....nie chce teraz dziecka mam uraz po stracie dziecka..nie jestem w stanie patrzec na takie malutkie dzieci...nie chce....nie jestem gotowa psychicznie na to...ale zrobie jeszcze raz ten test jutro rano dla pewnosci... Jesli to ciąza to nie wiem co zrobie nie chce teraz dziecka....za malo upłyneło czasu....

Gość jak jestes w Anglii
to bez problemu usuniesz. Nie chcesz to nie.

Gość xdcfvghvjbnbg
Mój Boże :( Zmarł CI synek ???? :( Współczuję ... A co do testu ; nie mylą się w tą stronę . SKoro pokazał dwie kreseczki to najprawdopodobniej jesteś w ciąży. Tym bardziej, że nie masz miesiaczki...

Gość wspolczuje smierci synka
zycze aby wszystko sie ulozylo, jesli to ciaza to moze tak mialo byc. Pozdrawiam

Gość kolumna dorycka
co sie stalo twojemu synkowi? wspolczuje ogromnie:(

Gość wwrrr
Uwazalas z partnerem? A co to za metoda antykoncepcji?

Gość klaudissaaa
nie wiem...lekarze nie wiedza do dziś i czekam cały czas na wynik....co do okresu mogł zatrzymac się przez zmiane klimatu i moj stres....a znam przypadki,ze wyszło na tescie pozytywnie a nie było ciązy...poza tym bola mnie jajniki....ale w najblizszym czasie wybieram sie do ginekologa u mnie w Anglii

Gość marian z gdańska
Synek CI chorował czy stało to się niespodziewanie ? Bardzo Ci współczuję. Nie wyobrażam sobie Twojego bólu. Sam mam dwójkę dzieci - 2,5 roku oraz 4 lata. Jeśli jesteś w ciąży ..- no cóż. widocznie tak miałaś pisane...

Gość klaudissaaa
marian..niespodziewanie