Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asde

Zostańmy przyjaciółmi

Polecane posty

Gość asde

usłyszałem od dziewczyny po trzech latach chodzenia . Powiedziała - Nie wiążę z tobą przyszłości , nie planuję założenia rodziny , chętnie natomiast będę się z tobą umawiać jak dotychczas , ma imprezy , kino , seks i inne frajdy . Jak to rozumieć ? Faktycznie nie nadaję się na głowę rodziny , czy to prowokacja i oczekiwanie deklaracji z mojej strony ?

Zapomnij o takiej pustej cegłówce....umowic sie tylko na sex? :P że jeszcze takie nie wymarły....Z pewnością nie jest warta Ciebie

Gość gfhfghfgh
to nara i pocaluj ja w d...

Gość kot13
no , chyba to najtrudniejszy tekst do przełknięcia od dziewczyny

Gość 9885
jak to rozumiec? ano tak ze pewnie ma juz na oku innego faceta, a gdy tamten nie bedzie mial czasu to z nudow bedzie spotykac sie z toba, rozrywac sie i jesc za twoja kase. kopnij w dupe i zawolaj wypierdalaj.

"natomiast będę się z tobą umawiać jak dotychczas , ma imprezy , kino , seks i inne frajdy" czyli zostań moją dziwką do czasu zanim znajdę sobie lepszego - tak to zrozum

Gość hehe :D
Jak znajdzie sie inny facet, ktory zagra odowiednio na strunach jej duszy, to bedziesz musial zapomniec i o seksie. Po co Ci pseudo przyajciolka? Kopnij w tylek i powiedz jej: yep sie! Szkoda nerwow i czasu na pustoglowie.