Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max27_

DZIEWCZYNY ile z was marzy o ślubie i dzieciach? a ile ma na to wyjebane?

Polecane posty

cream oj pamiętam kiedyś nasza rozmowę :) hm... powiem ci że miłość może zaskoczyć w najmniej oczekiwanym momencie :) ( wiem cos o tym )

Gość ihaaaaa
Jak ktos sie ponacinal pare razy w zyciu to nie chce mu sie szukac. Wiekszosc ludzie niestety to bydlo

no wiem oj przestań byc tak negatywnie nastawiony życie jest piękne :) a stary jesteś że masz takiego doła ?

"hm... powiem ci że miłość może zaskoczyć w najmniej oczekiwanym momencie ( wiem cos o tym )" ty tak mozesz napisac bo jestes dziewczyną u facetów jest inaczej a ja nie naleze do przebijowych choc nie jestem niesmiały

ale to ja poderwałam mojego męża :P i zaiskrzyło od pierwszego spojrzenia oj to sama młodość :D

racja jesteś sympatyczny gdy przestajesz narzekać Cream a co do pytania...ja nie marze

Gość Enerdżi
Ale autor ma żonę i wziął na dodatek Z BŁONĄ DZIEWICZĄ !!!! ma rozdwojenie jaźni ???

Gość max27_
nie mam żony i nigdzie nie napisałem że mam bo/ponieważ nie mam

Gość max27_
jeżeli ktoś napisał że mam żonę to był podły podszyw

Gość pytanko ???
Ja kiedys w ogole nie chcialam miec dziec, a slub po 40 albo wcale, jednak to sie zmienilo kiedy trafilam na wlasciwa osobe :)) teraz oboje o tym marzymy ...

no to jeśli sam nie zaczepisz to na co liczysz nie wszystkie są odważne hm.. zdziwił mnie teks na innym forum ze jak kobieta miał innych facetow to obraza :O nie bądz ograniczony

Gość też
Nigdy o tym nie marzyłam (ani o jednym, ani o drugim). Za mąż jednak wyszłam (w tym roku). Ślub był świetnym spotkaniem rodzinnym, żadną uciążliwością, więc polecam ;) Natomiast o dzieciach nie tylko nadal nie marzę, ale też utwierdzam się powoli w przekonaniu, że chyba ich mieć nie chcę.

hahahaah slub ok, tylko cywilny. ale dzieci.... eeeeeeeeeee szkoda na nie czasu i pieniedzy... moze na emeryturze... :D:D:D

Gość pytanko ???
moj wspollokator tak mowi (jest gejem) !

myszka83.. koles niech tez sobie uzyje chyba ma do tego prawo skoro kobiety mogą miec wiele facetów to facet tym bardziej powinien jakies miec a głupip miec jedną kobiete w zyciu która miała kilku facetów przed nim

ale ja jestem za ty by użyć owszem i ja nie mam nic do tego ile mój mąż miał dup przede mną bo ja święta tez nie była 9 oczywiście z głowa )

Gość abcdefhg
ja mam wyjebane :D na slub :D po co mi to skoro i tak potem wiekszosc sie rozchodzi hehe

Gość max27_
"myszka83 ale ja jestem za ty by użyć owszem i ja nie mam nic do tego ile mój mąż miał dup przede mną bo ja święta tez nie była 9 oczywiście z głowa )" było 9-ciu? tpo chciałaś nam przekazać?

myszka83. no własnie aby związek był udany to wszystk musi grac na wszystkich płaszczyznach oczywiscie nie ma co sie licytowac kto miał więcej partnerów przed obecnym tylko wskazane by było aby oboje kogos przed obecnym kogos mieli :)