Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max27_

DZIEWCZYNY ile z was marzy o ślubie i dzieciach? a ile ma na to wyjebane?

Polecane posty

Gość max27_

piszcie szczerze, bo ja nie mam ochoty sie żenić w dzisiejszych kurewskich czasach i chce wiedzieć ile z was tak samo myśli.

Gość ja o tym nie marze

Gość max27_
o fajnie, piszcie dalej

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Nie marzę o tym, ale gdybym spotkała faceta z prawdziwego zdarzenia i kochałabym go to ślub bym wzięła, ale nic an siłę :D

Gość max27_
do tomcioszek - pytanie powinno brzmieć "po co miałbym w ogóle chcieć sie żenić"

ja po ślubie ( nie było to moim wielkim marzeniem ) po prosu chciałam być związana z kim kogo kocham i komu ufam

Gość max27_
"tomcioszek człowiek wiąze sie z druga osobą , ktora jest dla Niego wyjątkowa i niepowtarzalna - to tak w skrócie" ciekawe na jak długo poza tym ile mozna byc z tą samą osobą - to jak jedzenie cale życie zupy pomidorowej

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Moja koleżanka przed swoim ślubem stwierdziła, że "od czego są rozwody" :D Teraz jest już rozwódką z dzieckiem.

max ja z moim jestem prawi 5 lat i było rożnie ale walczyliśmy by być ze sobą i jakoś nie czuje monotonii

Gość jibuy
Ja marzę. Bardzo bym chciała wyjść za mąż i mieć 3 dzieci :) Ale co z tego wyniknie to się okaże...Narazie nie mam za kogo wyjść za mąż

Gość wyjebunda
ja mam wyjebane po całości, z facetem to ja tylko ewentualnie do wyra mogę pójść, jak jest bardzo dobry w te klocki bo inaczej to też nie ma mowy. A takich ekstra kolesi to też raczej deficyt, niestety. Do ołtarza - nigdy w życiu.

Gość wyjebunda
W samej rzeczy, Tomcioszku ;)

obecnie slub jest nie opłacalny ze względu na rozwód który jest nie unikniony gdyz łatwiej taką decyzje podjąc

Gość 5670990346568789789098876759
ja mam wyjebae:P dobrze jest jak jest nie potrzebuje papierow i tej debilady jaka jest slub:p a na oczepinach mam ochote bic po mordach za te durne zabawy i konkursy :P

Gość milia 27
ja mam wyjebane na ślub, na facetów i na cały ten jebnięty świat, nie interesuje mnie co myślą o mnie inni, żyję swoim życiem i nikomu nic do tego, zwłaszcza głupim mężatkom z gromadką bachorów

Gość chore tooooo
duzo ludzi tak mysli tylko spoleczenstwo polskie jest zjeb...

A ja marzę o ślubie i dzieciach:) I ty też gdzieś tam glęboko w srodku pewnie bys tego chciał, żona itp. Tylko szczęścia nie masz. Ale nie martw się świat jeszcze do końca nie zszedl na psy i istnieja grzeczne ułożone dziewczyny. Nie każda chodzi na dyskoteki i się puszcza. Uwierz.

Gość max27_
może kiedyś myślałem o tym, ale za dużo już widziałem

Gość dfgdfgsdfgdf
Ja tak samo nie chodze na sluby bo mnie to wqrwia ta cala maskarada i pijanstwo. Nie mam zamiaru brac slubu bo to zbedny wydatek.Jesli kogos spotkam to fajnie a jesli nit to drugie dobrze. Lubie samodzielnosc i wolnosca na starosc odloze sobie siano na opiekunke i czy co tam. pierdolenie o szopenie z ta cala nagonka

Gość wyjebunda
Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn.

Gość chciałabym mieć męża
ślubu wolałabym uniknąc