Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia 13.09.

Zakochałam się i nie wiem jak mu to powiedzieć...

Polecane posty

Gość Natalia 13.09.

... nie wiem czy on też coś do mnie czuje... :(

Gość Natalia 13.09.
pomocy...

Gość Natalia 13.09.
chciałamym z nim byc...

Gość Natalia 13.09.
nie wiem czy jemu tez na mnie zalezy czy nie... dzwoni do mnie kilka razy dziennie w każdej sprawie, czasem poprostu pogadac... przed chwilą z nim rozmawiałam... juz chcialam mu powiedziec ale przez telefon to głupie... :(

Gość Natalia 13.09.
daje mu to do zrozumienia... czynami, słowami... wydaje mi sie ze on sie domysla... jestesmy przyjaciolmi, jest sex, uznalismy ze poki co jest ok, i nie ch tak bedzie. pwoiedzialam jakis czas temu ze gdyby zaproponowal zwiazek - odmowilabym... teraz uwazam inaczej...:(

Gość Dianka8
boje się odrzucenia... staszku... mam 24 lata... bo mozesz pomyslec ze ejstem jakąs zdesperowaną szczeniarą żalącą się na jakims forum... stara a głupia... :(

Gość Natalia 13.09.
to wyżej to ja...

Gość Natalia 13.09.
właśnie tego się boję... ze któraś mi go... brzydko mówiąc "sprzątnie"... nie wiem co lepsze... tak dobrze się przy nim czuję... ale wiem ze w ten sposob oszukuję samą siebie... nie wiem juz co robic...

Gość berenikaaaa
No to mu to powiedz... Że zmieniłaś zdanie... On ile lat ma?

Gość Natalia 13.09.
on 23, ja 24, mimo ze jest młodszy jest mądrym i dojrzałym factem.

Gość Natalia 13.09.
właściwie, to chyba zadna róznica wieku, prawda? aczkowliek mam wrażenie, ze on odczuwa tą róznicę wieku...

To jest żadna różnica, więc tym się nie ma co sugerować :) Moim zdaniem powinnaś mu powiedzieć że dla Ciebie to już nie jest niezobowiązujące :) Zwłaszcza jeżeli on zachowuje się jak piszesz - dzwoni itd, więc dla niego nie jesteś zwykłą laską do bzykania, a kimś więcej :)

Gość Dianka8
zostawię ten nick, bo załozylam inny temat pod tym... własnie nie wiem czy nie jestem zwykla lsaką do bzykania... :( dziś mi np powiedzial (wyniklo z rozmowy) ze jego to rybka z kim ja się bzykam... przecież nie jestem jego dziewczyną. a ja mu na to: K (tak go nazwijmy), ale ja tylko z Tobą. I wiem ze on tez tylko ze mną. ale mowi o innych dziewczynach. ze tą by bzyknął, tamtą... a ja się wtedy tak delikatnie focham, nie to ze obrazam, ale daje do zrozumienia, ze jestem troszkę zazdrosna...i on to wyczuwa.

Gość Dianka8
wlasnie nie potrafie... nie raz zostalam odrzucona...

Gość abcdefhg
twoja sytuacja przypomina mi sytuacje moich znajomych:P skad jestes?:D

Gość Dianka8
a co mi tam... z Częstochowy... :D ktoś Ty?

Gość abcdefhg
ja tez ze slaska. moj znajomy spotykal sie z dziewczyna, ona go odrzucila chyba bo on tam jakies smutne opisy ustawial ale teraz ma ze jest na imprezie, wiec nie wiem.. i wsumie wiekowo tez podbnie tyle ze on ma 23 ona 23

Gość Dianka8
to nie ta historia przyjacielu... ten moj na pewno nie na imprezie :)

Gość blachaaa
jedna rada: walnij prosto z mostu z facetami nie mozna w ten sposob: mam troszke focha to sie domysli ze jestem zazdrosna faceci wiedza cos jak im walniesz prosto z ostu, powiesz co myslisz , powiesz co czujesz, on nie siedzi i nie analizuje co ty chcialas mu dac do zrozumienia, on uznaje suche fakty co najwyzej po porstu jest zdezorientowany juz raz poza tym go odrzucilas, wiec on wiecej moze nie wrocic do tematu "was" powiedz mu wszystko, skoro zle sie czujesz w takim ukladzie to nie masz absolutnie nic do stracenia

Gość Dianka8
ja sie poprostu dobrze czuje jak on przytjedzie przytuli, pogada... ale nie wyobrazam sobie zeby nie przyjezdzal w ogole:(