Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia 13.09.

Zakochałam się i nie wiem jak mu to powiedzieć...

Polecane posty

Gość Zal
Dianka ja miałam Podobnie ... Kiedyś zakochałam sie w Przyjacielu ... Spotykaliśmy sie codziennie przez jakiś czas ... Ale Wkońcu odważyłam Sie i Mu Powiedziałam i Dziś jestem z nim 3 miesiące...

Gość blachaaa
ok - ale zastanow sie; albo powie ci ze on rowniez cie kocha, i stworzycie super zwiazek i bedziesz super szczesliwa, albo powie ze niestety nic z tego, i wasza znajomosc sie zakonczy i lepiej dla ciebie zeby sie zakonczyla teraz, czy lepiej zebys jeszcze przez kilka miesiecy, lat? spotykala sie z nim, sypiala, kochala - a pozniej rozstanie bedzie jeszcze bolesniejsze!!!! jezeli faktycznie sie zakochalas, a on nie i zgodzisz sie tkwic w takim ukladzie skazujesz sie na wieczne cierpienie, a te chwile szczescie z nim to wcale nie szczescie tylko jego marna imitacja

Gość Dianka8
jak mu to powiedzialas?

Gość Zal
wiesz jak.? Najpierw Mu Powiedziałam że Niechce aby Ta rozmowa zakończyła naszą Przyjaźń . A Potem Powiedziałam mu co Do niego Czuje I jakoś wyszło , ze On Sie również we Mnie zakochał. Ale dziś wiem że nie jesteśmy Jednak dla Siebie stworzeni . A Ile Ty Masz lat.?

Gość Zal
No widzisz ja mam troszke miej ... Ale Poważnie to Powinnaś POwiedzieć mu To prosto z Mostu ... Zrobisz jak Będziesz Chciała... A Jak Ci Sie wydaje On Czuje coś Do Ciebie Czy nie Bardzo.?

Gość Dianka8
szczerze... mam mieszane uczucia, dzwoni codziennie, rozmawiamy poo kilka godzin, jak przyjedzie to przytuli, jest czuly, martwi sie o mnie, ale mowi ze bzyknąlby ta czy tamtą...

Gość Zal
Może chce Ci Zaiponować.? wydaje Mi Sie że jeżeli Tak robi to Bawi sie z Tobą w Podchody ... Wiesz ja nie jestem jakimś tam psychologiem tylko gówniarą,która niedawno przechodziła przez to samo , I wiem jak ja sie zachowałam w tej sytuacji ale za dobrze na tym nie wyszłam . Ale miejsza jeżeli jest czuły to może i On Do Ciebie coś Czuje .? Porozmawiaj z nim o tym.

Gość Dianka8
ale on mi nie musi imponowac ze chce bzyknac ta czy tamta, za kazsym razem mowie ze bylo mi dobrze, ze jest cudowny w lozku, i rozmawiamy o tym nie tylko zaraz po sexie, ale jeszcze kilka dni po go wspominamy..

Gość Zal
No więc Powiedz mu jak najszybciej co do niego czujesz . Tak było by najlepiej moim zdaniem. Albo po prostu Daj Sobie z nim spokuj . Żeby nie cierpieć dłużej ...

Gość Dianka8
nie wiem już sama co myslec... była też taka sytuacja, bo on często pracuje w nocy, i wtedy do mnie dzwoni czasem. ktorejś nocy nie odbierałam, mimo ze telefon zawsze mnie budzi, ale tak mocno spałam ze nie słyszałam, zadzwonił wtedy nad ranem, i mówi: Dzwoniłem do Ciebie w nocy, nie odbierałaś. Ja: Nie słyszałam, dawno tak mocno nie spałam. On: Ta, ta! pewnie był u Ciebie jakiś kolega... Ja: Nooo.... Taaaa... Albo sytuacja inna: kiedy mowi o innych kobietach, nie to ze się wkurzam, i wtedy mówi: Czemu Ty tak się denerwujesz kiedy ja mówie o innych dzewczynach?? A ja: Yyyy no co tyyyy! Wydaje ci się. On: yhy... taaa... ja Cie już nie rozumiem o co Tobie chodzi... :(

Gość gość
zakochałam się w moim koledze ma na imię Jakub niewiem jak mu to powiedzieć jest on ode mnie o rok starszy. pomóżcie

Gość gość
tez mam tak . moj przyjaciel . tez jest sex . podobam mu sie i on mi i wgl oboje cos do sb czujemy . teoretycznie chcemy byc razem ale nie jestesmy . nie ogarniam tego . ale on mnie kocha .i nie potrzebuje nic wiecej ... pamietam kiedys tez myslalam czy mu powiedziec ze sie zakochalam potem okazalo sie ze on czuje to samo . zaczal sie sex itd . i jest tak jak jest :)