Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studio duo

Usługi foto video niska cena

Polecane posty

Świadczymy usługi foto video w konkurencyjnie niskich cenach , oferujemy duża gamę gratisów i promocji. Swoją pracę traktujemy poważnie stawiając na pierwszym miejscu dobro klienta.Nadmienię także , iż wszystkie sugestie moich klientów są ściśle brane pod uwagę. Świadczymy swoje usługi na chrztach, komuniach, studniówkach. Takiej ofety nie znajdziecie nigdzie indziej. Zadzwoń już dziś.Zamów termin. Zapraszamy serdecznie. Cena dotyczy całego zestawu zdjęcia + video + album gratis(1500 zł)( w przypadku wesela) gdyż cena na inne usługi okolicznosciowe jest znacznie niższa.Gdy planują państwo ślub do 31.03.2011 oferujemy szereg upustów na nasze usługi (Kraków, Tarnów i okolice)

Gość szageszfer
Dziwie się, że nie w ogóle nie robicie za darmo. Jakaś próbka tych waszych czarodziejskich możliwości?

Gość wrrrrrrrrrrrrrr
Zapomnieli napisać że wszystko robi legalnie i dają rachunek. Brzydzę się takimi osobami.

Gość wrrr.........
http://www.duoartstudio.com Zdjęcia typowe jak na wieś ale co trzeba przyznać strona w miarę uczciwie pokazuje propozycje i umiejętności fotografa. Przynajmniej nie ma po jednym najładniejszym zdjęciu które przypadkowo wyszło fotografowi. Podsumowując zdjęcia są sprawą gustu a sposób pokazania oferty uwiarygadnia propozycje formy. No cóż jeśli chodzi o aparat to zdjęcia nie zostały wykonane profesjonalnym sprzętem. Zia86 za kilka dni będę miął dla ciebie i wszystkich ciebie czytających sporą niespodziankę. Może czas na trochę o tobie prawdy...

Gość szageszfer
cytat ww artystów: "Zajmujemy się profesjonalną produkcją filmów video oraz fotografią cyfrową. Filmowanie i fotografia to nasze dwie pasje. Pracujemy z zamiłowania do tworzenia rzeczy pięknych i oryginalnych. Każde zamówienie traktujemy jako zupełnie oddzielne niepowtarzalne dzieło. Staramy się dyskretnie wyczuć gusta klientów i patrzeć ich oczyma. Tworzymy filmy i fotografie, które mają swój niepowtarzalny charakter i smak. Wieloletnie doświadczenie w branży filmowej i fotograficznej oraz najnowszy profesjonalny sprzęt jakim dysponujemy sprawia, że spełniamy wszystkie wymagania na najwyższym poziomie. Najważniejsze jest dla nas zadowolenie klienta, który często poleca nasze usługi innym." po raz kolejny - im więcej do powiedzenia tym mniej do pokazania, zdjęcia bardzo słabe ok, ale po co gadka i całym profesjonalizmie i pasji tej dualo art parki pewnie małżeństwa po dotacji, albo trochę przed

Gość czekam niecierpliwie
na prawdę... całą prawdę o Zia86! A w szczególności na szczegóły jak taki pasztet jak ona zdobył narzeczonego z fortuną. To może być temat na film. W końcu czego się nie robi dla forsy...

Nie mamy jeszcze swojej strony internetowej ( bo jestesmy firmą z krótkim stażem) ale w miare mozliwosci postaram się wpisać. Więc proszę o niewypisywanie głupot.

Nie mamy jeszcze swojej strony internetowej ( bo jestesmy firmą z krótkim stażem) ale w miare mozliwosci postaram się wpisać. Więc proszę o niewypisywanie głupot.

Jeśli natomiast jest ktos zainteresowany naszą ofertą i jest z okolic podanych przez nas , chętnie wyślemy nasz dorobek zdjęciowy na maila. Wszystkie inne posty z podawaniem jakichś obcych stron i podszywaniem się będą usuwane. Czekamy tylko na poważnych klientów , którzy są zawsze mile widziani. Co do innych negatywnych wypowiedzi ( która krowa dużo ryczy mało mleka daje , łatwo jest na samym początku wszystkich zdeptać , w internecie każdy jest mądry bo anonimowy)

No ja też jestem ciekawa tej całej prawdy. ;) Zwłaszcza, że cała prawda jest w internecie. :)

Gość do Zia86
Tak cała prawda jest w internecie ale ciekawe że na jedna godzinę są dwa śluby....

Hmm? Jak to są dwa śluby? W moim kościele? Serio mówisz? To w takim razie we wtorek muszę zajść do kancelarii bo coś jest nie tak. Ksiądz kazał zadzwonić do końca roku potwierdzić czy na pewno chcemy ten dzień i tą godzinę ale przecież jeszcze nie ma końca roku, chyba, że ktoś coś pokręcił i wpisał dwie pary na jedną godzinę albo pomylił godziny. Dzięki za info, muszę to sprawdzić. :)

Gość przyznaj się Zia
jak zdobyłaś pieniądze na taki ślub?

Pisałam już o tym. :) Nie ukradłam, nie wymusiłam ani nic z tych rzeczy. A to nie jest forum o mnie tylko o ślubie i weselu, więc cieszmy się wszyscy z przygotowań a nie zaglądajmy sobie do kieszeni i nie wiem jeszcze czego. ;)

Gość wychodzisz za mąż
dla kasy i taka jest prawda... przykre :(

Nie wychodzę za mąż dla kasy. Ile razy mam powtarzać, że jestem lepiej uposażona niż narzeczony. Jak go poznałam to miał 800 zł na życie i chodził w jednych spodniach, ale to absolutnie nie miało znaczenia. Przecież wiecie, że rodzice mieli nam finansować ślub. Jednak moje przygotowania nie trwają miesiąc czy tydzień tylko już 1.5 roku, wiele rzeczy może się przez ten czas zmienić. No i właśnie się zmieniło, dostaliśmy zupełnie niespodziewanie pewne aktywa, które jak je spieniężymy(mam nadzieje już niedługo, bo jak nie to wesela nie będzie ;)) to wystarczą nam na ślub, wesele i mam nadzieje parę innych rzeczy. Czasem się tak w życiu zdarza, że takie przypadki decydują.

Gość czyli co.......
spadek? żerujesz na śmierci babci, dziadka czy chrzestnej? na tym szczęścia nie zbudujesz........ zresztą, to ohydne bogacić się na umarlakach.

Gość czyli co.......
no na nikim bo skoro to umarlak to rzeczywiście jest to...... nikt.

Przekręcasz moje słowa. Chodziło mi o to, że na niczyjej krzywdzie nikt z nas się nie wzbogacił. Tak jak powiedziałam, nie ukradliśmy, nie zabiliśmy też nikogo ani nic. Zresztą to jest forum śluby i wesela, więc o tym mówmy, ja odcinam się od jakiejkolwiek dyskusji o finansach. Tak jak mówię niczego złego nie zrobiłam więc i nie muszę się tłumaczyć.