Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazla

chec przejsc na islam ale...

Polecane posty

Kurcze ide spać bo mi palec zdrętwial :) A za ciebie nazla sie dzisiaj pomodle :) Nawet za nie-matematyczne zeby była czasem troche milsza dla ludzi...szczególnie dla nieznajomych. No i oczywiscie pozdrawiam KLeopatre :) Dobranoc wszsytkim... i jeszcze jedno... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ!

Gość Uuuuuuuppppppppppp
Uuupppp

Gość Once again
Upe dupe....

Gość ihaaaaa
nazia w tym nie tolerancyjnym kraju mozesz miec problem. Masz prawo nikt cie nie potepia. Zwiedzilem pol bliskiego wschodu i patrzac na kulture arabska o wiele bardziej szanuja religie niz nasza kultura. Tylko islam jest bardzo zasadowy.Jako kobieta musisz sie ztym liczyc.

Gość ziooomm
a ja wyznaje islam i jestem zadowolon az tej religi bo tak naprawde kobiety sa traktowane dobrze ! bardzo rzadko sa wypadki ze kobieta jest bita i wgl . a ci co czytali koran ... przykro mi ale czytac to wy go nie umiecie albo duzo wam brakuje bygo zrozumiec !!! wiec jesli wiesz na co si episzesz zmieniajac religie to do dziela ! ale musisz wiedziec na czym ona polega a nie skakac na gleboka wode

Gość Piegus :)
Ja również chce przejść na religię Islam . Nie rozumiem ludzi którzy myślą inaczej , a nie wiedzą jak jest w rzeczywistości . Moja ciocia jest od 10 lat muzułmanką i jest szczęśliwa wraz ze swoim mężem , ( na początku były usterki ale ułożyło się ) . Kto urodził się Chrześcijaninem , a ma pociąg do innej religii jak na przykład Islam , czy Hinduizm , czy Prawosławie , to nawet jak przejdzie na inną religię bedzie miał w sobie swoją Religię . Ja się nie czuje chrześcijanką ze względu , że nie ciągnie mnie do kościoła, od dłuższego czasu się modle 5 razy dziennie , chodzę w hijabie, ale jeszcze nie jestem muzułmanką. ale na przyszły rok idę załatwić w Katowicach , o przejście z Chrześcijaństwa na Islam . :)

Gość MAGILLA
ISLAMIZACJA EU trwa wojna religijna toczy się juz we FRANCJI,GRECJI,WŁOSZECH, NIEMCZECH i znika wasza tolerancja. Zapoznajcie się z koranem bo czemu ci wszyscy emigranci nie jada do arabii saudyjskiej emiratów Arabskich chodzi o wywołanie wojny w EUROPIE ( która jest spedalona niewierząca słaba Eurowizja tranwestyta ) narzucają swoje prawa ( napady na chrześcijan gwałty pobicia morderstwa) nie ma już EU jaką znaliśmy. Unia EU to najwieksza pomyłka w której rządzi żałosna banda mięczaków ( MARKSISTÓW ) zarażonych poprawnośćią polityczna a WOJNA W EU JUŻ TRWA i nigdy tego nie zrozumieją bo nie chcą rozumieć o co walczyli nasi przodkowie też dlatego ze ludzie zaczną się zabijać na ulicach nowa ekonomiczna wojna BO WASZEJ KASY JUŻ NIE MAJĄ CZAS ZMNIEJSZYĆ LICZBĘ LUDNOŚCI OSZCZĘDZAJĄC NA AMUNICJI. DLACZEGO BO USA MA DO STOCZENIA WOJNĘ Z CHINAMI dlatego osłabili tak EUROPĘ.

Gość MAGILLA
the flood max tv i wszystko jasne. przechodzcie na islam :) wasi przodkowie są zachwyceni aż jan 3 sobieski sie w grobie przewraca :) przodkowie są z was dumni bbbbbrrrraaaawwwwoooo.

Gość gość
oni i tak wygrają to tylko kwestia czasu a wiecie dla czego bo oni wieżą w swoją religie i pamiętają o swoich pżotkach a wy zapominacie o nich i pożócamy naszą religie dla tego wygrają.

Gość MAGILLA
Nie ma wyjscia nasi politycy widzac to nie robia nic teraz bedzie islam duzo europejczykow juz przeszlo nie ma wyjscia walka nic nie da europoslowie milcza .

Gość gość
Czy nie masz żadnych absolutnie zastrzeżeń co do Biblii? godzisz się ze stwierdzeniem oko za oko ząb za ząb? czy tego nie mozńa odnieść jako nienawiść? a przeciez to tez religia pokoju. Wszystkie 3 świete księgi zostały napisane lub przekazane w czasach nam dalece odległych i to jak je zinterpretujemy dzisiaj zależy tylko od nas samych. >warto przytoczyć, że katolicy ustanowili prawo: Wiele lat za gwałt.

Gość gość
Śmieszą mnie polscy mężczyzni, kobiety chcą przechodzic na islam, a 'facetom' cisnienie skacze, że dupa kobieca będzie gwałcona :D zamiast odejść od kultury katolickiej, w której kobieta traktuje mężczyzne czysto instrumentalnie.

Gość gość
Według mnie mężczyzni stracili całkowicie męskość, zamiast gwałcić, czy walić po ryju, zajmują sie chodzeniem za kwiatkami dla swoich dziwek.

Gość MAGILLA
Prawo jest lepsze w islamie a tu sady robia co chca jak z bydlem mrze byc tak ze obcy bedom lepsi