Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssseeeeeejjjj

KOT - ODROBACZANIE

Polecane posty

Pytanie do wlascicieli kotow... Mam 8 tyg kota, ponad tydzien temu zostal odrobaczony u weta, kazal mi obserwowac czy beda pojawialy sie robaki w ciagu dwoch nastepnych dni. Robali nie widzialam. Wyczytalam natomiast w necie, ze malego kota nalezy odrobaczyc 3 razy. Czy w takim razie powinnam odrobaczyc kota raz jeszcze ? Po jakim czasie ? Moge isc do weta po srodek na robale bez kota ( przezywa jazde autem ) ?

Gość tak, koty odrobacza sie 3 razy
drugi raz chyba po 2 tygodniach, a trzeci po miesiacu. w sumie weterynarz powinien ci powiedziec kiedy masz przyjsc kolejny raz

No wlasnie powiedzial, ze jesli nie bedzie robakow to mam juz go nie odrobaczac...przynajmniej ja to tak zrozumialam. A jakby byly widoczne robaki to tez czeka sie 2 tyg na nastepna dawke srodka odrobaczajacego czy podaje sie ja od razu ?

jak mialby robaki to trzeba do weterynarza od razu, przynajmniej tak wet mojego kota mowil. moze zadzwon i zapytaj sie. jednak jestem pewna na 100% ze trzeba 3 razy odrobaczyc

A kota musze ciagnac ze soba ? Tak jak wspominalam jazda samochodem nie cieszy go ani troche ;)

no trzeba niestety wziac kota ze soba. z tego co pamietam za drugim razem odrobaczanie wygladalo inaczej. podali kotkowi jakas taka masc do mordki prosto ze strzykawki. najlepiej zadzwon i sie zapytaj:)