Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maajkaa

Zrobiłam chłopakowi loda

Polecane posty

Dziś pierwszy raz. Źle się z tym czuje. Więcej tego nie zrobię. Próbowałam mu wkręcic że to nieprawda bo był pijany ale on upiera się że wszystko pamięta. Pomóżcie jakoś mi żeby myślał że jednak nie. Macie jakieś pomysły? I zlewam na głupie odpowiedzi.

To po co to robiłaś ? Zrób mu pranie mózgu :P Hipnoza może pomóc:P A tak serio to skoro Ty sie źle z tym czujesz to czemu nie chcesz żeby On nie pamiętał ?

Gość KulkaMięty
mniemam, że nie mowa tu o "twoim" cxhłopaku bo wtedy chyba nie było by problemu? W końcu jesli jesteś z facetem i go kochasz to kochasz też jego penisa, prawda? To nic takiego. jesli z jakimś przypadkowym gościem, lub którego nie jesteś pewna po prostu udawaj, ze nic się nie stało.Nie rozmawiaj o tym, jeśli mimo wszystko będzie chciał to jest niedojrzały i za młody na sex.

To była chwila niezastanowienia. I nie chce żeby pamiętał bo będzie się upierał na więcej.

Gość KulkaMięty
chyba nie sądzisz, że Cię zmusi. W tym przypadku zwykłe "nie mam nastroju" wystarczy.

Wiesz co nie wiem czy wystarczy. Jak nie mam ochoty na seks i mówię że nie mam ochoty to się wypytuje jak to i mówi że już go nie podniecam. Ma bardzo trudny charakter jeżeli chodzi o te sprawy.

Gość KulkaMięty
głowa mnie boli;mam okres, chomik mi zdechł; chyba coś niezdrowego zjadłam i brzuch mnie boli- nie jest też sadystą, facet -co oczywiste-chce seksu. Jeśli źle się czujesz z seksem oralnym to mu o tym powiedz bo właśnie komunikacja jest odstawą związku, tak on będzie zachodził o głowę o co chodzim a brak szczerości rozwali każdą relacje.

Gość KulkaMięty
wiem, że na pewno na nie wczesniej nie wpadłaś, ale jeśli szukasz odpowiedzi na pytanie :jak sprawić by zapomniał?- to po porsto nie zapomni, było mu dobrze a więc nie zpaomni, a jeśli chcesz mu wmówić, że mu się to przyśniło to propozucja poprzedniczki jest dobra.Hipnoza powinna wystaczyć.

Dzięki kulko mięty za dobre rady. Mam nadzieję że następnym razem jak będę miała jakiś problem to trafie znów na Ciebie.

Gość a ile cynik ma mieć na koncie
następny razem zrób mu..zimnego ;-) :classic_cool:

Gość bo ci to nie odpowiada i tyle
oj, odpowiedz mu, że ostatnim razem się przekonałaś, że więcej tego nie zrobisz i już, nie tłumacz się. Powiedz, że jest za gówniarz na te sprawy, że nie dorósł, zbywaj żartem itp. ;)

Gość doktore dobra rada
strzel se z palca to ci przejdzie :classic_cool:

Gość Brudas Ferdek
heheh :D ale jazda :D żal.... :o