Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAŁSZYWA_WOLNOŚĆ

ON NAMI WSZYSTKIMI GARDZI

Polecane posty

Gość innnfffa
o kim piszesz bo ja nie kontaktuje

Gość innnfffa
O KURWA AUTOR ZAGINA CZASOPRZESTRZEŃ!

Gość FAŁSZYWA_WOLNOŚĆ

"Nigdy nie zdołasz zrozumieć, jak bardzo nienawidzę was, ludzi. Jak bardzo jesteście wstrętni. Chlubicie się najwyższą godnością wśród zwierząt, a jesteście z nich najohydniejsi. Wasze istnienie budzi we mnie wstręt. Uważam was za coś gorszego od waszych świń. Sądzicie, że jesteście inteligentni a okazujecie się bardzo głupi. Wystarczyłoby zobaczyć, co wam podsuwam przez wielu "naukowców", którzy są na mojej służbie i co daję wam w formie napuszonych, uczonych bredni Pomyśl o tym, czym was poję przez moją prasę! Wy mielibyście być jego najszlachetniejszym stworzeniem? Wystarczy kilka świństw, aby was kupić. Zaraz poddajecie się pokusom moich posłańców. PRZYWIĄZUJECIE WIELKĄ WAGĘ DO SWOJEJ WOLNOŚCI, A POZWALACIE SIĘ SCHWYTAĆ W MOJĄ NIEWOLĘ. Och, jakie kpiny mogę sobie w was stroić w imię waszej wolności. Okazujecie wstręt wobec tego, co brudne, a tymczasem ulegacie swoim namiętnościom, tarzacie się w swoich obrzydliwościach jak świnie w błocie... Dla kobiety czy dla garści złota jesteście w stanie pozarzynać się, co jest cudowne. Wiele zyskał ten- tam, że przelał krew, aby was odkupić. Odkupić was od czego, od grzechu? Przecież nurzacie się w nim tak, że omal nie utoniecie. A co dopiero, gdy wywołam w wa ducha zazdrości, rywalizacji, nienawiści czy zemsty."

Gość nannanananna
no i co, buraki?

Gość abcdrjgmjhjhhkljhm v
kto?

Gość gaga658687
To slowa diabla????

Gość Tak sie zastanawiam....
Jak to możliwe że pierwszy post został wysłany później niż drugi??? Czyżby autor pochodził z przyszłości??

Gość gaga658687
Diabel , haha. Przeslanie przez neta daje.

Gość Tak sie zastanawiam....
Ale ja sie wciąż zastanawiam JAK TO MOŻLIWE ŻE PIERWSZY POST ZOSTAŁWYSŁANY PÓŹNIEJ NIŻ DRUGI?? ZOBACZCIE NA GODZINY!!

Gość 997 delikatet und raritet 666
zwierzęta sa ważniejsze, niż ludzie na tej planecie!